تارت کره ای

شنبه 27 آذر 1400 آشپزی
تارت کره ای

تارت کره ای

مواد لازم:

 

  •     آرد  دو و نیم پیمانه
  •     شکر ۱ قاشق غذاخوری
  •     نمک ۱ قاشق چای خوری
  •     روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
  •     کره ۲۲۵ گرم
  •     آب سرد ۱/۴ پیمانه
  •     آبلیمو ۲ قاشق چای خوری
  •     شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
  •     کره ۱۱۵ گرم
  •     تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  •     عسل ۳/۴ پیمانه
  •     آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
  •     وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     گردو ۱/۲ پیمانه

 

تارت کره ای

تارت کره ای

آماده کردن مواد برای تهیه تارت کره ای:

1.  ۲۲۵ گرم کره رو خنک استفاده کنید. اون رو تکه‌تکه کنید.

2.  می تونید به جای آبلیمو از سرکه سفید هم استفاده کنید.

3. در صورت دسترسی، می تونید به جای عسل از شیره درخت افرا استفاده کنید.

4.  همچنین می تونید به جای گردو از کشمش استفاده کنید.

5.  با این میزان مواد ۱۲ عدد تارت خواهید داشت.

تارت کره ای

تارت کره ای

طرز تهیه:

1. برای تهیه خمیر، آرد رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق چای خوری نمک ترکیب کنید. روغن رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا خمیر بافتی گلوله‌گلوله پیدا کنه. ۲۲۵ گرم کره تکه‌تکه شده (سرد) رو اضافه کنید و با بقیه مواد ترکیب کنید. بعد آب و ۲ قاشق چای خوری آبلیمو رو اضافه کنید. خمیر رو ۲ قسمت کنید، در کیسه نایلونی بپیچید و حداقل برای ۱ ساعت در یخچال بذارید.

2. از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و ۱۲ عدد قالب مافین رو با کمی روغن چرب کنید. ۲۰ دقیقه قبل از آماده کردن تارت‌ها خمیر رو از یخچال دربیارید.

3. هر نیمه خمیر رو ۶ قسمت کنید. روی سطح کار آردپاشی شده، هر قسمت خمیر رو به پهنای ۶ میلی‌متر باز کنید و با قالب گرد ۱۱ سانتی‌متری قالب بزنید. خمیرها رو به شکلی در قالب‌های مافین بذارید که کناره‌های خمیر حدود ۱ سانتی‌متر از قالب بیرون باشه. تا مواد میانی رو آماده می‌کنید، خمیرها رو در یخچال بذارید.

4. برای تهیه مواد میانی تارت، شکر قهوه‌ای رو به همراه ۱۱۵ گرم کره در قابلمه‌ای کوچکی روی حرارت متوسط آب کنید. مواد رو هم بزنید تا شروع به قل زدن بکنه. قابلمه رو از روی حرارت بردارید. در کاسه‌ای، تخم‌مرغ‌ها رو به همراه عسل، ۱ قاشق چای خوری آبلیمو، وانیل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک مخلوط کنید و به آرامی به ترکیب شکر و کره اضافه کنید. مقداری گردو یا کشمش در هر قالب بذارید و مواد میانی رو روی اون‌ها بریزید.

5. تارت‌ها رو برای ۱۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد حرارت رو به ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد کم کنید و تارت‌ها رو برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه تا مواد میانی شروع به حباب زدن کنه و خمیر از کناره‌ها قهوه‌ای بشه، بپزید. بذارید تا تارت‌ها برای ۵ دقیقه در قالب خنک بشن. بعد اون‌ها رو چندین بار در قالب بچرخونید تا به قالب نچسبند و وقتی کاملا خنک شدند، از قالب دربیارید.

 

فلافل خانگی

فلافل خانگی

تازه نگه داشتن سیب

تازه نگه داشتن سیب

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا