
اسکرامبل اگ (تخم مرغ اسکرامبل) ازصبحونه های سنتی کشور انگلیس هستش و یکی از سالم ترین و مغذی ترین گزینه ها برای وعده صبحونه به حساب میاد.
در این نوع از پخت تخم مرغ بافت لطیفی دارد و حتی وقتی آن را از روی حرارت برمی دارید، .گرمای ظرف باعث پخت آن می شود. پس به یاد داشته باشید تا قبل از آن که کاملا بپزد
آن را از روی حرارت بردارید تا در زمان سرو آماده شده و بهترین نتیجه را داشته باشید.
مواد لازم تخم مرغ اسکرامبل:
طرز تهیه تخم مرغ اسکرامبل:
1- تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ یا پارچ (اندازه گیری) بشکنید.
2- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و بعد با چنگال بزنید.
3-ماهیتابه ی متوسطی را روی حرارت پایین گذاشته و قدری کره در آن بگذارید.
4- وقتی کره آب شد، تخم مرغ ها را در آن بریزید و آن ها را به آرامی با قاشق چوبی و یا لیسک هم بزنید.
5- تخم مرغ ها را در حدی که هنوز قدری خام، نرم و شل هستند از روی حرارت بردارید. گرمای ماهیتابه باعث می شود تا کاملا بپزند.
6- آن را به همراه برش های نان تست برشته شده میل کنید.
1– می توانید املت را با استفاده از انواع سبزیجات خرد شده دلخواهتان مزه دار کنید.
ارسال دیدگاه