شمایی که نمیتوانید و نمیخواهید سبزی پلو را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش میشوید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
- 3 پیمانه برنج
- 3 پیمانه سبزی پلویی خرد شده
- 2 حبه سیر ریز خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست پرتقال
- 6-4 برش پنیر هالومی (برای هر نفر یک برش)
- آرد سوخاری به میزان لازم
- 2 ق س آبلیمو
- 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
- روغن به میزان لازم
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ ادویه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سبزی پلو مخصوص گیاهخوارها:
1. برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کرده و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمهای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از 12-10 دقیقه که برنج جوشید، آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
2. کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ دلخواه را قرار دهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برشهای هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعمدار شوند.
3. در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برشهای هالومی طعمدار شده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده و با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومیهای سرخ شده سرو کنید.
از کجا بخریم؟ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه