طرز تهیه سبزی پلو خوشمزه با پنیر هالومی

جمعه 26 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 38

شمایی که نمی‌توانید و نمی‌خواهید سبزی پلو را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش می‌شوید.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

  • 3 پیمانه برنج
  • 3 پیمانه سبزی پلویی خرد شده
  • 2 حبه سیر ریز خرد شده
  • 1 ق چ رنده پوست پرتقال
  • 6-4 برش پنیر هالومی (برای هر نفر یک برش)
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • 2 ق س آبلیمو
  • 1 عدد پیاز متوسط رنده شده
  • روغن به میزان لازم
  • 1 ق چ زردچوبه
  • 1 ق چ ادویه
  • 1 ق چ فلفل قرمز
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

سبزی پلو

طرز تهیه سبزی پلو مخصوص گیاهخوارها:

1. برنج را بشویید و همراه نمک خیس کنید. سبزی پلو را خیلی ریز خرد کرده و کنار بگذارید. سیر را هم کاملا ریز خرد و با سبزی مخلوط کنید. در قابلمه‌ای مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه کنید. بعد از 12-10 دقیقه که برنج جوشید، آن را آبکش کنید. حالا سبزی و رنده پوست پرتقال را به برنج آبکش شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

2. کف قابلمه روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه را قرار دهید. مخلوط برنج با سبزی و سیر را روی آن ریخته و غذا را دم کنید. در ظرفی پیاز رنده شده و آبلیمو را مخلوط کنید. برش‌های هالومی را هم در این مخلوط قرار دهید و خوب با مواد آغشته کنید تا طعم‌دار شوند.

3. در ظرفی دیگر آرد سوخاری، زردچوبه، ادویه، فلفل و نمک را مخلوط کرده و برش‌های هالومی طعم‌دار شده را در آن بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید. بعد از دم کشیدن پلو مقداری از آن را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید. سبزی پلوی دم کشیده و آماده را در دیس کشیده و با پلو زعفرانی تزیین کنید و همراه هالومی‌های سرخ شده سرو کنید.

سبزی پلو

از کجا بخریم؟ پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید.

مِرَنگ شکلاتی

طرز تهیه مِرَنگ شکلاتی خوشمزه و ساده

خورش آلو اسفناج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا