مواد لازم برای درست کردن آش اسفناج
برنج نیم دانه: یک چهارم لیوان
اسفناج: نیم کیلو
عدس: نصف لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
سیرداغ: ۱ قاشق غذاخوری
نعناع داغ: ۵ قاشق غذاخوری
کشک: در صورت دلخواه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آش اسفناج
۱. برنج نیم دانه را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.
۲. اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید.
۳. عدس را بشویید و با یک لیتر آب روی حرارت بگذارید تا بپزد
. ۴. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۵. سیر را ریز خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۶. اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۷. عدس پخته شده را به اسفناج اضافه کنید.
۸. برنج نیم دانه خیس خورده را به مواد اضافه کنید و دو لیتر آب روی آن بریزید.
۹. حرارت را زیاد کنید تا آش به جوش بیاید
۱۰. پس از اینکه آش جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
۱۱. آرد سفید را در نصف لیوان آب سرد حل کنید و به آش اضافه کنید تا آش قوام بگیرد
۱۲. نعناع داغ را به آش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
۱۳. آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
نکات
- برای اینکه آش اسفناج شما خوشمزهتر شود، از اسفناج تازه استفاده کنید.
- اگر اسفناج تازه در دسترس ندارید، میتوانید از اسفناج منجمد استفاده کنید.
- برای اینکه آش شما سبزتر شود، میتوانید از مقدار بیشتری اسفناج استفاده کنید.
- اگر میخواهید آش شما تندتر شود، میتوانید مقدار سیر داغ را بیشتر کنید.
- اگر میخواهید آش شما ترشمزه شود، میتوانید مقدار آبغوره را بیشتر کنید.
- امیدوارم از این آش خوشمزه لذت ببرید.
ارسال دیدگاه