آش اسفناج مخصوص شب‌های سرد

دوشنبه 6 آذر 1402 آشپزی
آش اسفناج

مواد لازم برای درست کردن آش اسفناج

برنج نیم دانه: یک چهارم لیوان

اسفناج: نیم کیلو

عدس: نصف لیوان

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

سیرداغ: ۱ قاشق غذاخوری

نعناع داغ: ۵ قاشق غذاخوری

کشک: در صورت دلخواه به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آش اسفناج

آش اسفناج

طرز تهیه آش اسفناج

۱. برنج نیم دانه را دو ساعت قبل از پخت خیس کنید.

۲. اسفناج را خوب بشویید و خرد کنید.

۳. عدس را بشویید و با یک لیتر آب روی حرارت بگذارید تا بپزد

. ۴. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۵. سیر را ریز خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۶. اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۷. عدس پخته شده را به اسفناج اضافه کنید.

۸. برنج نیم دانه خیس خورده را به مواد اضافه کنید و دو لیتر آب روی آن بریزید.

۹. حرارت را زیاد کنید تا آش به جوش بیاید

۱۰. پس از اینکه آش جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

۱۱. آرد سفید را در نصف لیوان آب سرد حل کنید و به آش اضافه کنید تا آش قوام بگیرد

۱۲. نعناع داغ را به آش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

۱۳. آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

نکات

  • برای اینکه آش اسفناج شما خوشمزه‌تر شود، از اسفناج تازه استفاده کنید.
  • اگر اسفناج تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از اسفناج منجمد استفاده کنید.
  • برای اینکه آش شما سبزتر شود، می‌توانید از مقدار بیشتری اسفناج استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید آش شما تندتر شود، می‌توانید مقدار سیر داغ را بیشتر کنید.
  • اگر می‌خواهید آش شما ترش‌مزه شود، می‌توانید مقدار آبغوره را بیشتر کنید.
  • امیدوارم از این آش خوشمزه لذت ببرید.
انار پلو

انار پلو /طرز تهیه انار پلوشیرازی مخصوص شب یلدا

کیک خرمالو

طرز تهیه کیک خرمالو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا