3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه

دوشنبه 2 اسفند 1400 آشپزی
ساندویچ سبزیجات

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه

ساندویچ های سبزیجات در بین مردم بسیار محبوب هستن . از جمله این نوع ساندویچ ها میتوان ساندویچ سبزیجات لبنانی، ساندویچ سبزیجات با سس ریحان، ساندویچ سبزیجات رژیمی و … اشاره کرد. در اینجا سه نوع ساندویچ سبزیجات را آموزش میدهیم.با مجله آشپزی دایان همرا ما باشید

1. ساندویچ سبزیجات با پنیر

مواد لازم (برای ۲ نفر)
قارچ نیم کیلو
سس گوجه فرنگی ۴  قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده  نصف فنجان
پنیر چدار رنده شده  نصف فنجان
روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف فلفل بزرگ
پیاز  نصف یک پیاز متوسط
نان باگت  ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه 3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

  • ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شود.
  • فلفل دلمه را نیز بشویید و به شکل خلالی خرد کنید؛ آن‌ها را درون تابه بریزید و با نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید.
  • قارچ‌ها را خوب بشویید؛ آن‌ها را ورقه ورقه کنید و به فلفل‌ها اضافه کنید.
  • مخلوط قارچ و فلفل به قدری روی حرارت بالا باشند که فلفل‌ها کمی نرم شوند و آب قارچ کاملا گرفته شود. سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
  • پیاز را خرد و در باقی مانده روغن سرخ کنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و آن‌ها را مخلوط کنید تا پیاز‌ها طلایی رنگ شوند.
  • نان باگت را باز کنید و کمی از خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
  • روی آن کمی سس گوجه و کمی از پنیر چدار بریزید.
  • سپس کمی قارچ، فلفل دلمه، پیاز و مقداری از پنیر موزارلا به نان اضافه کنید.
  • هر دو نان را به همین ترتیب پر کنید.
  • کف سینی فر را یک فویل آلومینیوم پهن کنید و نان‌ها را روی آن قرار دهید.
  • سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر‌ها آب شود.

 

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

 

2. ساندویچ سبزیجات لبنانی

مواد لازم (برای ۳ نفر)
فلفل دلمه‌ای قرمز  ۱ عدد
نخود پخته  ۱ پیمانه
پنیر صبحانه  ۱۵۰ گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف استکان
اسفناج یا ریحان ۱۰ الی ۱۵ برگ
گوجه فرنگی  ۱ عدد
نان پیتا (نان لبنانی)  سه عدد

طرز تهیه سس

ابتدا سس ساندویچ را درست کنید. برای تهیه سس کمی روغن زیتون (نصف مقدار گفته شده)، پودر سیر و نخود پخته را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

طرز تهیه ساندویچ

  • فلفل دلمه ای‌ها را به تکه‌های نازک و خلالی برش بزنید و تخمه‌های آن را دور بریزید.
  • تابه را روی حرارت بگذارید و کمی فلفل دلمه ای‌ها را تفت دهید تا از خامی در بیاید. (فلفل دلمه خام دیر هضم است و شکل انعطاف پذیری ندارد و خوب بین نان قرار نمی‌گیرد).
  • کمی روغن زیتون و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
  • روی یک عدد نان پیتا کمی سس بریزید، سپس کمی برگ اسفناج و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
  • در پایان برش‌های نازکی از گوچه و پنیر روی آن قرار دهید.
  • ساندویچ سبزیجات لبنانی شما آماده سرو است.

 

 

3. ساندویچ سبزیجات با مرغ

مواد لازم(برای۱ نفر)
سینه مرغ  ۱۲۰ گرم
سس مایونز  ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
اسفناج ۱ پیمانه (۳۰ گرم)
هویج رنده شده  ۱ عدد
نان ترتیلا (مشابه نان لواش) ۱ عدد
 

طرز تهیه 3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

  • ابتدا سینه‌ی مرغ را بشویید و آن را به ورقه‌های نسبتا نارک برش بزنید.
  • تکه‌های مرغ را در تابه سرخ کنید. (می‌توانید سینه‌ی مرغ را به جای اینکه سرخ کنید آب پز کنید.)
  • سپس مرغ‌های سرخ شده را درون یک کاسه بریزید؛ کمی سس مایونز، خردل، نمک و فلفل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اسفناج را بشویید و در تابه بریزید، در تابه را بگذارید تا بخار پز شوند.
  • هویج را نیز به شکل خلالی خرد و آبپز یا بخار پز کنید.
  • اکنون نان را کف سینی پهن کنید و آن را به برشی مستطیلی تبدیل کنید.
  • اسفناج و هویج را روی نان بریزید.
  • سپس مخلوط مرغ را اضافه کنید.
  • نان را رول کنید و آن را داخل فویل یا ورق کاهی قرار دهید.
  • با یک چاقو تیز نان رول شده را از وسط برش بزنید.
  • اکنون ساندویچ شما آماده سرو است. همچنین می‌توانید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خرد یکدیگر بروند و سپس میل کنید.

 

 

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات

طرز تهیه مشکوفی یا دنت زعفرانی

طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

دستور پخت ساندویچ مرغ ریش ریش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا