۳دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه

جمعه، ۸ فروردین ۱۳۹۹ آشپزی
ساندویچ سبزیجات

ساندویچ سبزیجات بسیار مجبوب و البته سالم است. از جمله این ساندویچ‌ها می‌توان به ساندویچ سبزیجات با سس مایونز، ساندویچ سبزیجات لبنانی، ساندویچ سبزیجات با سس ریحان، ساندویچ سبزیجات رژیمی و … اشاره کرد ما در اینجا ۳ دستور تهیه ساندویج سبریجات با پنیر و ساندویچ سبزیجات با مرغ وساندویچ سبزیجات لبنانی را به شما آموزش می دهیم با مجله آشپزی دایان همرا ما باشید

۱٫ ساندویچ سبزیجات با پنیر

مواد لازم (برای ۲ نفر)
قارچ نیم کیلو
سس گوجه فرنگی ۴  قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده  نصف فنجان
پنیر چدار رنده شده  نصف فنجان
روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف فلفل بزرگ
پیاز  نصف یک پیاز متوسط
نان باگت  ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شود.
  • فلفل دلمه را نیز بشویید و به شکل خلالی خرد کنید؛ آن‌ها را درون تابه بریزید و با نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید.
  • قارچ‌ها را خوب بشویید؛ آن‌ها را ورقه ورقه کنید و به فلفل‌ها اضافه کنید.
  • مخلوط قارچ و فلفل به قدری روی حرارت بالا باشند که فلفل‌ها کمی نرم شوند و آب قارچ کاملا گرفته شود. سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
  • پیاز را خرد و در باقی مانده روغن سرخ کنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و آن‌ها را مخلوط کنید تا پیاز‌ها طلایی رنگ شوند.
  • نان باگت را باز کنید و کمی از خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
  • روی آن کمی سس گوجه و کمی از پنیر چدار بریزید.
  • سپس کمی قارچ، فلفل دلمه، پیاز و مقداری از پنیر موزارلا به نان اضافه کنید.
  • هر دو نان را به همین ترتیب پر کنید.
  • کف سینی فر را یک فویل آلومینیوم پهن کنید و نان‌ها را روی آن قرار دهید.
  • سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر‌ها آب شود.

ساندویچ سبزیجات با پنیر

 

همچنین بخوانید:طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

۲٫ ساندویچ سبزیجات لبنانی

مواد لازم (برای ۳ نفر)
فلفل دلمه‌ای قرمز  ۱ عدد
نخود پخته  ۱ پیمانه
پنیر صبحانه  ۱۵۰ گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف استکان
اسفناج یا ریحان ۱۰ الی ۱۵ برگ
گوجه فرنگی  ۱ عدد
نان پیتا (نان لبنانی)  سه عدد

طرز تهیه سس

ابتدا سس ساندویچ را درست کنید. برای تهیه سس کمی روغن زیتون (نصف مقدار گفته شده)، پودر سیر و نخود پخته را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

طرز تهیه ساندویچ

  • فلفل دلمه ای‌ها را به تکه‌های نازک و خلالی برش بزنید و تخمه‌های آن را دور بریزید.
  • تابه را روی حرارت بگذارید و کمی فلفل دلمه ای‌ها را تفت دهید تا از خامی در بیاید. (فلفل دلمه خام دیر هضم است و شکل انعطاف پذیری ندارد و خوب بین نان قرار نمی‌گیرد).
  • کمی روغن زیتون و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
  • روی یک عدد نان پیتا کمی سس بریزید، سپس کمی برگ اسفناج و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
  • در پایان برش‌های نازکی از گوچه و پنیر روی آن قرار دهید.
  • ساندویچ سبزیجات لبنانی شما آماده سرو است.

ساندویچ سبزیجات لبنانی

 

۳٫ ساندویچ سبزیجات با مرغ

مواد لازم(برای۱ نفر)
سینه مرغ  ۱۲۰ گرم
سس مایونز  ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
اسفناج ۱ پیمانه (۳۰ گرم)
هویج رنده شده  ۱ عدد
نان ترتیلا (مشابه نان لواش) ۱ عدد
 

طرز تهیه

  • ابتدا سینه‌ی مرغ را بشویید و آن را به ورقه‌های نسبتا نارک برش بزنید.
  • تکه‌های مرغ را در تابه سرخ کنید. (می‌توانید سینه‌ی مرغ را به جای اینکه سرخ کنید آب پز کنید.)
  • سپس مرغ‌های سرخ شده را درون یک کاسه بریزید؛ کمی سس مایونز، خردل، نمک و فلفل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اسفناج را بشویید و در تابه بریزید، در تابه را بگذارید تا بخار پز شوند.
  • هویج را نیز به شکل خلالی خرد و آبپز یا بخار پز کنید.
  • اکنون نان را کف سینی پهن کنید و آن را به برشی مستطیلی تبدیل کنید.
  • اسفناج و هویج را روی نان بریزید.
  • سپس مخلوط مرغ را اضافه کنید.
  • نان را رول کنید و آن را داخل فویل یا ورق کاهی قرار دهید.
  • با یک چاقو تیز نان رول شده را از وسط برش بزنید.
  • اکنون ساندویچ شما آماده سرو است. همچنین می‌توانید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خرد یکدیگر بروند و سپس میل کنید.

 

ساندویچ سبزیجات با مرغ

 

همچنین بخوانید :طرز تهیه پاستا ایتالیایی

طرز تهیه متبل بادمجان

طرز تهیه متبل بادمجان غذایی لبنانی

طرز تهیه استیک مرغ

نحوه پخت 3 نوع غذا خوشمزه با مرغ

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا