3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات خوشمزه
ساندویچ های سبزیجات در بین مردم بسیار محبوب هستن . از جمله این نوع ساندویچ ها میتوان ساندویچ سبزیجات لبنانی، ساندویچ سبزیجات با سس ریحان، ساندویچ سبزیجات رژیمی و … اشاره کرد. در اینجا سه نوع ساندویچ سبزیجات را آموزش میدهیم.با مجله آشپزی دایان همرا ما باشید
1. ساندویچ سبزیجات با پنیر
مواد لازم (برای ۲ نفر) قارچ نیم کیلو سس گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری پنیر موزارلا رنده شده نصف فنجان پنیر چدار رنده شده نصف فنجان روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمهای قرمز نصف فلفل بزرگ پیاز نصف یک پیاز متوسط نان باگت ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه 3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات
- ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شود.
- فلفل دلمه را نیز بشویید و به شکل خلالی خرد کنید؛ آنها را درون تابه بریزید و با نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید.
- قارچها را خوب بشویید؛ آنها را ورقه ورقه کنید و به فلفلها اضافه کنید.
- مخلوط قارچ و فلفل به قدری روی حرارت بالا باشند که فلفلها کمی نرم شوند و آب قارچ کاملا گرفته شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
- پیاز را خرد و در باقی مانده روغن سرخ کنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و آنها را مخلوط کنید تا پیازها طلایی رنگ شوند.
- نان باگت را باز کنید و کمی از خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
- روی آن کمی سس گوجه و کمی از پنیر چدار بریزید.
- سپس کمی قارچ، فلفل دلمه، پیاز و مقداری از پنیر موزارلا به نان اضافه کنید.
- هر دو نان را به همین ترتیب پر کنید.
- کف سینی فر را یک فویل آلومینیوم پهن کنید و نانها را روی آن قرار دهید.
- سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شود.
2. ساندویچ سبزیجات لبنانی
مواد لازم (برای ۳ نفر) فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد نخود پخته ۱ پیمانه پنیر صبحانه ۱۵۰ گرم پودر سیر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف استکان اسفناج یا ریحان ۱۰ الی ۱۵ برگ گوجه فرنگی ۱ عدد نان پیتا (نان لبنانی) سه عدد طرز تهیه سس
ابتدا سس ساندویچ را درست کنید. برای تهیه سس کمی روغن زیتون (نصف مقدار گفته شده)، پودر سیر و نخود پخته را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
طرز تهیه ساندویچ
- فلفل دلمه ایها را به تکههای نازک و خلالی برش بزنید و تخمههای آن را دور بریزید.
- تابه را روی حرارت بگذارید و کمی فلفل دلمه ایها را تفت دهید تا از خامی در بیاید. (فلفل دلمه خام دیر هضم است و شکل انعطاف پذیری ندارد و خوب بین نان قرار نمیگیرد).
- کمی روغن زیتون و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
- روی یک عدد نان پیتا کمی سس بریزید، سپس کمی برگ اسفناج و فلفل دلمهای تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
- در پایان برشهای نازکی از گوچه و پنیر روی آن قرار دهید.
- ساندویچ سبزیجات لبنانی شما آماده سرو است.
3. ساندویچ سبزیجات با مرغ
مواد لازم(برای۱ نفر) سینه مرغ ۱۲۰ گرم سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری سس خردل ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اسفناج ۱ پیمانه (۳۰ گرم) هویج رنده شده ۱ عدد نان ترتیلا (مشابه نان لواش) ۱ عدد طرز تهیه 3دستور تهیه ساندویچ سبزیجات
- ابتدا سینهی مرغ را بشویید و آن را به ورقههای نسبتا نارک برش بزنید.
- تکههای مرغ را در تابه سرخ کنید. (میتوانید سینهی مرغ را به جای اینکه سرخ کنید آب پز کنید.)
- سپس مرغهای سرخ شده را درون یک کاسه بریزید؛ کمی سس مایونز، خردل، نمک و فلفل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
- اسفناج را بشویید و در تابه بریزید، در تابه را بگذارید تا بخار پز شوند.
- هویج را نیز به شکل خلالی خرد و آبپز یا بخار پز کنید.
- اکنون نان را کف سینی پهن کنید و آن را به برشی مستطیلی تبدیل کنید.
- اسفناج و هویج را روی نان بریزید.
- سپس مخلوط مرغ را اضافه کنید.
- نان را رول کنید و آن را داخل فویل یا ورق کاهی قرار دهید.
- با یک چاقو تیز نان رول شده را از وسط برش بزنید.
- اکنون ساندویچ شما آماده سرو است. همچنین میتوانید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خرد یکدیگر بروند و سپس میل کنید.
ارسال دیدگاه