طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 آشپزی

اسپرینگ رول سبزیجات

اسپرینگ رول سبزیجات یک غذای سبک و سالم است که در آن سبزیجات مختلفی مانند خیار، هویج، فلفل دلمه‌ای، کاهو و انواع دیگر از سبزیجات به همراه نان برشته شده و گاهی هم پنیر و مرغ یا ماهی ترشی به صورت رول شده و سرو می‌شود. این غذا دارای کمترین مقدار چربی و کالری است و بسیار مناسب برای رژیم غذایی و کاهش وزن است. همچنین، این غذا حاوی مواد مغذی مهمی مانند فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای حفظ سلامتی بدن بسیار حائز اهمیت است.

اسپرینگ رول سبزیجات

اسپرینگ رول سبزیجات

مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات

  • قارچ 80 گرم
  • روغن گیاهی۱ لیتر
  • کلم‌سبز۲۰۰ گرم
  • هویج۱ عدد
  • پیازچه۳ عدد
  • زنجبیل۱ تکه
  • فلفل چیلی قرمز۱ عدد
  • ریحان۱ دسته
  •  گشنیز۱ دسته
  • رشته ورمیشل۵۰ گرم
  • روغن کنجد۲۰ میلی لیتر
  • جوانه گندم۷۵ گرم
  • بادام زمینی۳ قاشق غذاخوری
  •  سس سویا۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین۱/۵ قاشق غذاخوری
  • میخک۱/۵ قاشق غذاخوری
  • پودر زیره۱/۵ قاشق غذاخوری
  • انیسون۱/۵ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز۱/۵ قاشق غذاخوری
  • خمیر سمبوسه۱۶ ورق
  • سس چیلی شیرین به میزان لازم
مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات

مواد لازم اسپرینگ رول سبزیجات

آماده کردن مواد برای تهیه اسپرینگ رول سبزیجات

  1. قارچ رو به سایز دلخواهتون خرد کنید.
  2. کلم‌سبز رو ریز خرد کنید.
  3. هویج رو پوست بگیرید و به شکل نوارهای باریک خرد کنید.
  4.  قسمت‌های سبز پیازچه رو مورب برش بزنید و قسمت های سفید اون‌ها رو مثل نوار‌های باریک برش بزنید.
  5.  از یه تکه ۵ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست بگیرید و رنده کنید.
  6. فلفل چیلی رو ریز خرد کنید.
  7. ریحان و گشنیز رو درشت خرد کنید.
  8. رشته ورمیشل رو در کاسه ای از آب جوش بریزید، روی اون رو بپوشونید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. رشته رو با آب سرد آبکشی کنید و کنار بذارید.
  9. بادام زمینی رو برشته و خرد کنید.
اسپرینگ رول سبزیجات

اسپرینگ رول سبزیجات

مراحل تهیه اسپیرینگ رول :

  1. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و قارچ‌ها رو تا نرم بشن در اون تفت بدین. اون‌ها رو از ماهیتابه خارج کنید و کنار بذارید.
  2. برای مواد میانی، کلم‌سبز، هویج، قسمت‌های سفید پیازچه، زنجبیل، فلفل چیلی، ریحان و گشنیز رو به همراه رشته ورمیشل در کاسه بزرگی بریزید. روغن کنجد، جوانه گندم، بادام زمینی و سس سویا رو به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا   قارچ‌ها رو اضافه کنید.
  3.  در کاسه کوچکی، نشاسته ذرت رو در ۲ قاشق غذا خوری آب سرد حل کنید.
  4. ادویه ها شامل پود دارچین، پودر میخک، پودر زیره، پودر انیسون و فلفل قرمز رو در کاسه کوچک دیگه ای با هم ترکیب کنید.
  5. ورق های خمیر سمبوسه رو یکی یکی روی سطح کار بذارید، کمی از ترکیب ادویه‌ها روی اون ها بپاشید. ۱ قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات در یک انتهای خمیر بذارید و با قلمو از ترکیب نشاسته و آب به لبه‌های خمیر بمالید. کمی از گوشه‌های  خمیر را روی اون برگردونید و بعد خمیر رو رول کنید. رول‌های آماده رو در یک ظرف بچینید و روی اون‌ها رو با پارچه نمدار بپوشونید.
  6.  روغن رو در قابلمه ای روی حرارت متوسط، گرم کنید. در هر نوبت، با احتیاط چند عدد از رول‌ها رو در روغن بندازید و برای۲ تا ۳ دقیقه تا طلایی بشن، سرخ کنید. اون‌ها رو با کفگیر از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
  7. اسپیرینگ رول‌ها رو با سس چیلی شیرین و برش‌های پیازچه سرو کنید

نحوه تهیه سالاد پرتقال و پیاز

دستور پخت بال مرغ تند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا