روش درست کردن ژله رنگین کمان

یکشنبه 9 تیر 1398 دسته‌بندی نشده
دستور پخت ژله رنگین کمان

تهیه ژله رنگین کمان

مدت زمان آماده سازی: شش الی هفت ساعت زمان

مواد لازم برای تهیه ژله رنگین کمان

مواد لازم
ژله موزیک بسته
ژله کیوییک بسته
ژله آلبالویک بسته
ژله شاتوتیک بسته
ژله پرتقالیک بسته
ژله موزیک بسته
بستنی وانیلیحدود 2 لیوان

 

طرز تهیه ژله رنگین کمان

  1. ترتیب رنگ‌ها به سلیقه شما بستگی دارد، اما ترتیبی که متداول‌تر بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز است. برای اینکه به همین ترتیب پیش برویم ابتدا دو سوم از ژله شاتوت را در نصف لیوان آب جوش حل کنید. برای آنکه ژله به طور کامل و یکنواخت در آب جوش حل شود، مخلوط را روی بخار کتری قرار دهید و بهم بزنید.
  2. زمانی که پودر ژله به طور کامل حل شد، نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  3. ژله را در قالب بریزید و آن را برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  4. یک سوم باقی مانده از پودر ژله را با یک سوم لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا پودر ژله به طور کامل حل شود.
  5. سپس یک چهارم لیوان بستنی وانیلی به آن اضافه کنید و بهم بزنید.
  6. ژله بستنی را درون قالب بریزید و مجددا برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. تمام مراحل را برای هر رنگ ژله باید به همین ترتیب انجام دهید.
  8. پس از آنکه اخرین لایه را نیز اضافه کردید، برای مدت چند ساعت ژله را در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  9. اکنون باید ژله را در ظرف مناسبی برگردانید. ابتدا دور ژله را با استفاده از یک چاقو و به آرامی جدا کنید.
  10. کف ظرف مناسب را با استفاده از یک تکه یخ مربوط و سرد کنید.
  11. در یک ظرف مقداری آب جوش بریزید و برای یک لحظه قالب ژله را در آن قرار دهید و خارج کنید، اما توجه داشته باشید که آب جوش وارد ژله نشود.
  12. ظرف سرو را روی قالب قرار داده و به سرعت ژله را برگردانید. قالب را اندکی تکان دهید تا ژله به وسط ظرف برود.
  13. با استفاده از دستمال کاغذی، ژله‌های آب شده را جمع کنید و به سرعت ظرف ژله رنگین کمان را فریزر منقل کنید تا مجددا سرد و سفت شود. پس از چند دقیقه که از دما افتاد، آن را برای مدت دیگری نیز در یخچال قرار دهید.
چند نکته:
  • به این نکته توجه داشته باشید که لایه‌های ژله باید بسته شوند، ولی کاملا سفت نشده باشند، زیرا در اینصورت لایه‌ها از یکدیگر جدا خواهند بود. اگر لایه‌ای کاملا سفت شده بود، لایه بعدی را قبل از آنکه ژله از حرارت بیفتد درون قالب بریزید.
  • زمانی که ژله مورد نیاز برای هر لایه را آماده می‌کنید، باید صبر کنید تا حرارت خود را از دست بدهند و سپس درون قالب بریزید تا حرارت آن باعث آب شدن لایه قبلی نشود.
  • برای اطمینان ابتدا با لیوان قالب مورد نظر را پر از آب کنید و حجم آن را بسنجید. سپس تقسیم کنید که برای هر لایه به چه میزان ژله نیاز دارید.
  • اگر تمایل دارید که قطر ژله بستنی بیشتر شود، نصف هر بسته پودر ژله را برای تهیه ژله بستنی کنار بگذارید و به همان نسبت نیز میزان آب سرد و گرم را اندازه کنید.
  • توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن دسر، قطر لایه‌های ژله بستنی با یکدیگر و قطر لایه‌های ژله نیز بایکدیگر باید هم اندازه باشد.
  • گاهی برای آنکه برگرداندن ژله ساده‌تر باشد، قالب را اندکی چرب می‌کنند. این اقدام اگرچه برگرداندن ژله را ساده‌تر خواهد کرد، اما رنگ آن را کدر می‌کند.
  • در صورت تمایل از قالب‌های میان تهی استفاده کنید و هنگام سرو، وسط ژله را با تکه‌های میوه پر کنید.
  • از Hنجا که تهیه این ژله به حوصله و زمان نیاز دارید، برای میهمانی‌ها بهتر است آن را از روز قبل درست کنید و یک روز در یخچال قرار دهید. این اقدام نه تنها به شما کمک می‌کند که در روز میهمانی وقت بیشتری داشته باشید، بلکه بافت ژله را منسجم‌تر می‌کند و احتمال باز شدن آن هنگام برگرداندن ژله را نیز کمتر می‌کند.
  • اگر برای برگرداندن ژله مشکل دارید، می‌توانید در ظرف‌های شفاف یک نفره ژله رنگین کمان را تهیه کرده و به همان شکل سرو کنید.
ژله رنگین کمان
منبع:ستاره
قیمت طلا، دلار، سکه امروز

قیمت طلا،  دلار، سکه و ارز امروز 98/04/09

علیرضا حیدری

تصادف شدید کشتی گیر سابق تیم ملی ایران

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا