در شب یلدا، هیچ چیز به اندازه پاپ کیک هندوانه شب یلدا نمیتواند حال و هوای جشن را زیباتر کند. این دسر خوشمزه و زیبا میتواند به زیبایی سفره شما افزوده و خاطرهای ماندگار بسازد.
مواد لازم جهت تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا
- کیک اسفنجی: 400 گرم
- خامه: 1 پیمانه
- شکلات سفید: 250 گرم
- چوب آبنبات: به تعداد لازم
- خلال دندان: 1 عدد
- شکلات قهوهای: 50 گرم
طرز تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا
- ابتدا کیک اسفنجی ساده را با اضافه کردن چند قطره رنگ خوراکی به رنگ قرمز یا صورتی روشن تهیه نمایید.
- پس از اینکه کیک به دمای محیط رسید، کیک را به کمک دست پودر کنید. برای این منظور میتوانید از میکسر نیز کمک بگیرید تا از گلوله نشدن پاپ کیک مطمئن شوید.
- خامه را به کیک پودر شده اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.
- از خمیر حاصله به اندازه 2 اسکوپ جدا کرده و مابین دستانتان به شکل مثلث درآورید.
- چوبهای آبنبات را در یکی از اضلاع مثلث فرو کنید. سپس پاپ کیکها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
- در این فاصله، شکلات سفید و قهوهای را ذوب نمایید.
- شکلات سفید ذوب شده را به 3 قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافه کنید.
- پاپ کیکها را ابتدا در شکلات قرمز غوطهور کرده و سپس درون یک اسفنج ثابت بگذارید.
- سپس انتهای پاپ کیکها را به رنگ سفید آغشته کنید و اجازه دهید شکلات سفت شود.
- و در نهایت، پاپ کیکها را در شکلات سبز فرو کنید.
- برای ایجاد تخمههای هندوانه از خلال دندان آغشته به شکلات قهوهای استفاده نمایید.
برای بهتر شدن طعم پاپ کیکها، میتوانید از رنگهای مختلف شکلات استفاده کنید و تنوع بیشتری به دسر خود ببخشید.
ارسال دیدگاه