طرز تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا خوشمزه و ویژه

سه‌شنبه 13 خرداد 1404 آشپزی
دستور تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا

در شب یلدا، هیچ چیز به اندازه پاپ کیک هندوانه شب یلدا نمی‌تواند حال و هوای جشن را زیباتر کند. این دسر خوشمزه و زیبا می‌تواند به زیبایی سفره شما افزوده و خاطره‌ای ماندگار بسازد.

مواد لازم جهت تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا

  • کیک اسفنجی: 400 گرم
  • خامه: 1 پیمانه
  • شکلات سفید: 250 گرم
  • چوب آبنبات: به تعداد لازم
  • خلال دندان: 1 عدد
  • شکلات قهوه‌ای: 50 گرم

طرز تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا

  1. ابتدا کیک اسفنجی ساده را با اضافه کردن چند قطره رنگ خوراکی به رنگ قرمز یا صورتی روشن تهیه نمایید.
  2. پس از اینکه کیک به دمای محیط رسید، کیک را به کمک دست پودر کنید. برای این منظور می‌توانید از میکسر نیز کمک بگیرید تا از گلوله نشدن پاپ کیک مطمئن شوید.
  3. خامه را به کیک پودر شده اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید.
  4. از خمیر حاصله به اندازه 2 اسکوپ جدا کرده و مابین دستانتان به شکل مثلث درآورید.
  5. چوب‌های آب‌نبات را در یکی از اضلاع مثلث فرو کنید. سپس پاپ کیک‌ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. در این فاصله، شکلات سفید و قهوه‌ای را ذوب نمایید.
  7. شکلات سفید ذوب شده را به 3 قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافه کنید.
  8. پاپ کیک‌ها را ابتدا در شکلات قرمز غوطه‌ور کرده و سپس درون یک اسفنج ثابت بگذارید.
  9. سپس انتهای پاپ کیک‌ها را به رنگ سفید آغشته کنید و اجازه دهید شکلات سفت شود.
  10. و در نهایت، پاپ کیک‌ها را در شکلات سبز فرو کنید.
  11. برای ایجاد تخمه‌های هندوانه از خلال دندان آغشته به شکلات قهوه‌ای استفاده نمایید.

طرز تهیه پاپ کیک هندوانه شب یلدا

برای بهتر شدن طعم پاپ کیک‌ها، می‌توانید از رنگ‌های مختلف شکلات استفاده کنید و تنوع بیشتری به دسر خود ببخشید.

هوس‌های غذایی و سلامتی

طرز تهیه ساندویج مرغ خوشمزه و ساده

Capture 46

آموزش طرز تهیه هات داگ های مومیایی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا