آموزش تهیه خمیر مارزیپان خوشمزه و خانگی

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۲۲۰۶۵۴

خمیر مارزیپان یکی از اجزای اصلی شیرینی‌پزی ایتالیایی و آلمانی است. این خمیر خوشمزه با ترکیب بادام و شکر تهیه می‌شود و طعم خوبی دارد. در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این خمیر را در خانه تهیه کنید.

خمیر مارزیپان

مواد لازم برای تهیه خمیر مارزیپان:

  • سفیده تخم مرغ (بزرگ) 1عدد
  • شکر 200گرم
  • پودر قند به میزان لازم
  • گلاب 2قاشق غذاخوری
  • پودر بادام 400گرم

طرز تهیه خمیر مارزیپان:

اول از همه، پوست بادام‌ها را جدا کنید و مطمئن شوید که 400 گرم بادام بدون پوست دارید. برای جدا کردن پوست بادام، مقداری آب و کمی گلاب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادام‌ها را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه از حرارت بردارید.

بادام‌های جوشیده را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. سپس روی یک دستمال قرار داده تا خشک شوند. بادام‌ها را آسیاب کرده و از الک رد کنید تا پودر ریزی به دست آورید.

برای تهیه خمیر، مخلوط آب، شکر و گلاب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و پودر بادام را اضافه کنید. سفیده تخم‌مرغ را هم مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و هم بزنید.

خمیر را روی پودر قند قرار دهید و ورز دهید تا چسبندگی آن کم شود. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

در پایان می‌توانید با رنگ‌های خوراکی، خمیر را تزئین کنید و برای مصارف مختلف از آن استفاده کنید.

۱۲۵۹۰۲

طرز تهیه سس کچاب خانگی خوشمزه و معطر

کرم خوراکی تارتار و کاربرد آن در شیرینی پزی

کرم تارتار: همه چیز درباره این پودر جادویی در شیرینی‌پزی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا