خمیر مارزیپان یکی از اجزای اصلی شیرینیپزی ایتالیایی و آلمانی است. این خمیر خوشمزه با ترکیب بادام و شکر تهیه میشود و طعم خوبی دارد. در اینجا به شما آموزش میدهیم که چگونه این خمیر را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر مارزیپان:
- سفیده تخم مرغ (بزرگ) 1عدد
- شکر 200گرم
- پودر قند به میزان لازم
- گلاب 2قاشق غذاخوری
- پودر بادام 400گرم
طرز تهیه خمیر مارزیپان:
اول از همه، پوست بادامها را جدا کنید و مطمئن شوید که 400 گرم بادام بدون پوست دارید. برای جدا کردن پوست بادام، مقداری آب و کمی گلاب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادامها را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه از حرارت بردارید.
بادامهای جوشیده را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید. سپس روی یک دستمال قرار داده تا خشک شوند. بادامها را آسیاب کرده و از الک رد کنید تا پودر ریزی به دست آورید.
برای تهیه خمیر، مخلوط آب، شکر و گلاب را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید و پودر بادام را اضافه کنید. سفیده تخممرغ را هم مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید و هم بزنید.
خمیر را روی پودر قند قرار دهید و ورز دهید تا چسبندگی آن کم شود. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
در پایان میتوانید با رنگهای خوراکی، خمیر را تزئین کنید و برای مصارف مختلف از آن استفاده کنید.
ارسال دیدگاه