طرز تهیه دلمه برگ انگور (برگ مو)

سه شنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی

مواد لازم جهت پخت دلمه برگ مو

برگ انگور    ۵۰ عدد

برنج آب کش شده   ۱ پیمانه

گوشت چرخ شده   ۳۰۰ گرم

سبزی دلمه خرد شده  ۴ قاشق غذا خوری

پیاز   ۲ عدد

روغن مایع به اندازه لازم

نمک وفلفل به اندازه لازم

لپه پخته شده ۱/۲ پیمانه

سرکه یا آبغوره یا رب انار ۱/۲ پیمانه

آب ۲ لیوان

گوجه سبز یا آلو خورشتی به مقدار دلخواه

شکر به میزان دلخواه

طرز تهیه دلمه برگ مو:

۱:برگ های انگور را با آب و سرکه کامل شسته بعد با چاقو ساقه های آنها  را جدا کرده و اگر برگهای  انگور ضخیم بودند. باید چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.  سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.

۲:  در یک قابلمه روغن مایع ریخته و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود سپس گوشت چرخ شده  را اضافه کنیدو تفت دهید در این هنگام زرد چوبه و نمک و فلفل را به گوشت چرخی اضافه کنید و  کمی تفت دهید.  سپس یک لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزدو آب آن  جمع شود.

۳ :در یک ظرف برنج پخته شده و، مواد گوشتی پخته شده ، سبزی دلمه ولپه پخته شده و اگر  لازم بود کمی نمک و فلفل اضافه کرده مواد را  مخلوط کنید.

۴ : برگ انگور را پهن کرده و از مواد آماده شده روی آن گذاشته و دلمه را بپیچید.و (اگر برگ ها کوچک بود ۲ تا برگ روی هم قرار دهید ).

۵: کف قابلمه تعدادی برگ انگور انداخته و دلمه هارا روی آن چیده و بین آنها گوجه سبز یا آلو خورشتی  گذاشته  روی دلمه ها  یک لیوان آب و ۱/۲ پیمانه سرکه یا آبغوره ریخته و اگر دوست دارید  طعم دلمه ها ملس شود مقداری شکر به دلخواه اضافه کنید و یک تا یک و نیم ساعت با حرارت ملایم بپزید بعد از این مدت دلمه ها آماده است.(برای اینکه دلمه ها هنگام جوشیدن باز نشود روی دلمه ها یک بشقاب یا یک جسم سنگین قرار دهید )

نوش جان

طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای جدید برای مهمانی ها

پخت خورش آلو مسما

نحوه تهیه خورش آلو مسما با گوشت

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا