لازانیا اسفناج: لازانیا از آن دسته غذاهای خوشمزهای است که با هر سلیقه یا عادت غذایی میتوان آن را تهیه کرد
از لازانیای گیاهی همراه با اسفناج و کدو سبز، همراه با سس ماسکارپونه خامه ای لذت ببرید. این یک وعده غذایی سیرکننده در وسط هفته برای تمام اعضای خانواده است
مواد لازم لازانیا اسفناج
اسفناج 400 گرم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر، له شده
ماسکارپونه 250 گرم یک پنیر ایتالیایی پرچرب
1 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
100 گرم پنیر پارمزان رنده شده
9 ورقه لازانیا
100 میلی لیتر خامه دوبل
3 عدد کدو سبز بزرگ، از طول ورقه شده
روش پخت لازانیا اسفناج
روی اسفناج ها در قابلمه بریزید با مقدار کمی آب تا آبپز شود .بعد بگذارید تا خنک شود، بعد از خنک شدن آب اضافی را فشار دهید. روغن را در ماهیتابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید، سیر را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. جوز هندی را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر بپزید، سپس ماسکارپونه، اسفناج، نیمی از خامه و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کنید. سخاوتمندانه مزه دار کنید، خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
ورقه لازانیا را به مدت 15 دقیقه در آب و روغن بپزید
فر را روی 180 درجه سانتیگراد/160 درجه سانتیگراد فن/گاز گرم کنید. .در یک ظرف پخت 20 در 30 سانتیمتری ، در کف ظرف 3 ورقه لازانیا بزارید وبعد یک لایه مخلوط اسفناج و یک لایه کدو بگذارید. روی آنها پنیر پارمزان بپاشید. دوباره3 ورقه لازانیا و یک پیمانه مخلوط اسفناج و کدو بریزید
مابقی خامه را روی لایه آخر بریزید و روی باقی مانده پارمزان بپاشید. به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سس حباب بزند و وقتی سیخ را فشار میدهید پاستا مقاومتی نداشته باشد بپزید. 5 دقیقه استراحت دهید سپس سرو کنید.
ارسال دیدگاه