ترشی زیتون / طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط خوشمزه

شنبه 28 فروردین 1400 آشپزی
torshy zyton

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:

2-طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط:

ترشی زیتون

ترشی جزء  چاشنی های خوشمزه است که پای ثابت اکثر سفره های ایرانی ها است در این بخش با طرز تهیه ترشی مخلوط  زیتون با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه  زیتون پرورده  خوشمزه گیلانی و ترشی  انبه کال با روغن زیتون و  ترشی کلم شکم پر را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:

  1. زیتون شور و بی‌هسته:500 گزم
  2. هویج :800 گرم
  3. سیر :یک بوته ب
  4. آب: یک و نیم لیوان
  5. سرکه: دو لیوان
  6. سیاه دانه :کمی
  7. نمک :مقدار لازم
  8. پودر فلفل سیاه :به مقدار دلخواه
  9. فلفل قرمز :به مقدار دلخواه
  10. رب گوجه فرنگی  :سه قاشق غذاخوری
ترشی زیتون

ترشی زیتون

طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط:

برای تهیه ترش ها به چند نکته توجه کنید

  1.  ازسرکه مرغوب استفاده کنید.
  2.  از ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده برای ترشی استفاده کنید.
  3. مواد اولیه را تمیز شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .

 

  • برای تهیه ترشی زیتون  هویج و سیر را در خرد کن ریخته و درشت خرد کنید.
  • ریتون شور بدون هسته را اسلایس کنید .
  • رب گوجه فرنگی را با کمی روغن مایع تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  • سپس همه مواد و ادویه ها و رب گوجه فرنگی را در قابلمه ریخته  و آب و سرکه را روی مواد ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید, بگذارید پنج دقیقه بجوشد. سپس قابلمه  را خاموش کنید.
  • تا  مواد ترشی داغ  است شیشه‌ها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود. با این کار هواگیری می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می‌ماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه‌ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.
  • ترشی زیتون  بعد از دو هفته آماده است ولی  اجازه دهیدتا  یک ماه بماند وجا بیفتد، بعد از این‌که در ترشی را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.

شربت نعنا/ طرز تهیه شربت نعنا خوشمزه پر خاصیت

milk shilk

میلک شیک / طرز تهیه میلک شیک بیسکویتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا