فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:
ترشی زیتون
ترشی جزء چاشنی های خوشمزه است که پای ثابت اکثر سفره های ایرانی ها است در این بخش با طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه زیتون پرورده خوشمزه گیلانی و ترشی انبه کال با روغن زیتون و ترشی کلم شکم پر را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ترشی زیتون مخلوط:
- زیتون شور و بیهسته:500 گزم
- هویج :800 گرم
- سیر :یک بوته ب
- آب: یک و نیم لیوان
- سرکه: دو لیوان
- سیاه دانه :کمی
- نمک :مقدار لازم
- پودر فلفل سیاه :به مقدار دلخواه
- فلفل قرمز :به مقدار دلخواه
- رب گوجه فرنگی :سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی زیتون مخلوط:
برای تهیه ترش ها به چند نکته توجه کنید
- ازسرکه مرغوب استفاده کنید.
- از ظرف شیشه ای تمیز و استریل شده برای ترشی استفاده کنید.
- مواد اولیه را تمیز شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود .
- برای تهیه ترشی زیتون هویج و سیر را در خرد کن ریخته و درشت خرد کنید.
- ریتون شور بدون هسته را اسلایس کنید .
- رب گوجه فرنگی را با کمی روغن مایع تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- سپس همه مواد و ادویه ها و رب گوجه فرنگی را در قابلمه ریخته و آب و سرکه را روی مواد ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید, بگذارید پنج دقیقه بجوشد. سپس قابلمه را خاموش کنید.
- تا مواد ترشی داغ است شیشهها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود. با این کار هواگیری می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم میماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشهها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.
- ترشی زیتون بعد از دو هفته آماده است ولی اجازه دهیدتا یک ماه بماند وجا بیفتد، بعد از اینکه در ترشی را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه