فهرست مطالب:
1-مواد لازم برای تهیه آش گوشت :
آش گوشت
آش از جمله غذاهای سالم و کامل است و برای افطار غذای مناسبی است . آش گوشت بوشهری یک غذای محلی، بسیار خوشمزه و مقوی برای روزه داران است. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش سبزی شیرازی و آش بلغور جو با کشک و سوپ جو با شیر را مشاهده کنید .
مواد لازم برای تهیه آش گوشت :
- لوبیا قرمز:2 لیوان
- گوشت: 300 گرم
- برنج: 1 لیوان
- سبزی ( شوید، تره):یک و نیم لیوان
- پیاز: 1 عدد
- ترخون تازه : دو قاشق غذا خوری
- زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
- پیاز داغ :به میزان لازم
طرز تهیه آش گوشت بوشهری
- برای پخت آش گوشت بوشهری ابتدا 24 ساعت قبل لوبیا قرمز را خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود .
- در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم تا سبک شود . گوشت و لوبیا قرمز و زردچوبه، ادویه ها را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و آب اضافه کرده اجازه می دهیم گوشت و لوبیا به خوبی بپزد . می توانید لوبیا را جداگانه بپزید .
- برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه می بپزیم تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود.
- گوشتها پخته شده را از لوبیا، جدا کرده و ریش ریش میکنیم. لوبیا را نیز در غذاساز ریخته تا کاملا له شود. یا میتوانید از گوشت کوب برقی استفاده کنید.
- لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و به آن فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و ترخون تازه اضافه می کنیم. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده می کنیم.
- بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت ریش ریش شده و پیاز داغ را اضافه می کنیم. در این زمان مرتب آش را هم می زنیم . این آش باید تند و کشدار باشد.
- آش گوشت آماده است در ظرف سرو بکشید و با نان سنگگ سرو کنید.
ارسال دیدگاه