فهرست مطالب:
2-مواد لازم برای تهیه شربت نعنا :
شربت نعنا:
شربت نعنا جزء شربت های خوشمزه و پر خاصیت است که خواص آن را در زیر کامل توضیح می دهیم با طرز تهیه این شربت خوشمزه با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه شربت سکنجبین و شربت بیدمشک و شربت رعفران را ببینید .
خواص شربت نعنا:
شربت نعنا مخاط داخل ریهها را کاهش میدهد به علت داشتن منتول .
شربت نعنا به رفع حالت تهوع و استفراغ کمک می کند .
شربت نعناخاصیت آنتیبیوتیکی دارد .
شربت نعنا نقشی موثر در افزایش تعداد گلبولهای قرمز خون و رفع کمخونی دارد.
شربت نعنا به سوزاندن چربیهای بدن و لاغری افراد کمک میکند.
شربت نعنا در بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه تاثیر به سزای دارد.
شربت نعنا هورمونهای بدن را متعادل میکند و تستوسترون اضافی در بدن زنان را کاهش میدهد.
شربت نعنا نشاط آور است .
شربت نعنا در رفع سوزش معده، نفخ شکم، دلدرد، دلپیچه و هضم بهتر غذا نقش موثری دارد.
شربت نعنا با نبات به رفع اسهال و درمان سندروم روده تحریکپذیر همراه با اسهال کمک میکند.
شربت نعناع به علت وجود ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
موارد منع مصرف شربت نعنا
زنان باردار و مبتلایان به رفلاکس معده باید از مصرف این شربت خودداری کنند.
شربت نعنا
مواد لازم برای تهیه شربت نعنا :
- نعنا تاره: نیم کیلو
- شکر:1 کیلو
- عرق نعنا: به میزان دلخواه
- آبلیمو:3 قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی سبز :در صورت تمایل
- آب : 5 لیوان
طرز تهیه شربت نعنا :
- برای تهیه شربت نعنا از نعنای خوشبو و مرغوب استفاده کنید .
- در ابتدا نعنا را با ساقه پاک کرده و و خوب بشویید و در آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود. با چاقو آن را خرد کنید فقط به اندازه ای که سه تکه شود.
- بعد شکر و آب را با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
- سپس برگ نعنا خرد شده را اضافه کرده و حرارت را خیلی کم کنید و بگذارید تا آرام آرام بجوشد و نعنا رنگ و عطرش را پس دهد.
- وقتی شربت قوام آمد 3 قاشق آبلیمو و عرق نعنا را اضافه کنید و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
- اگر دوست دارید شربتتان خوش رنگ تر شود می توانید همراه با آبلیمو مقداری رنگ سبز خوراکی نیز به شربت اضافه کنید.
- بر روی قابلمه دمکنی گذاشته و سر آن را روی آن قرار بدهید و اجازه دهید 24 ساعت شربت بماند تا شربت نعنا جا بیفتد.
- بعد از 24 ساعت شربت را از صافی رد کنید و در شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهدارید .
- در زمان دلخواه مقداری از آن را با آب و یخ مخلوط و نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه