میتلف گوشت
میتلف گوشت یک غذای اروپایی است که اصالت آن آلمانی هست .این غذا بسیار خوشمزه است و طرز تهیه آن بسیار ساده می باشد . با طرز تهیه میتلف گوشت با ما همراه باشید. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه رولت مرغ چرخی شده خوشمزه و رولت مرغ و ژامبون سوخاری و رولت مرغ پنیر و اسفناج خوشمزه و رژیمی و رولت سیب زمینی شکم پر با پنیر و گوشت. را آموزش دادیم را ببینید
مواد لازم برای تهیه میتلف گوشت
- گوشت چرخ شده :۷۵۰ گرم
- پیاز داغ :۳ قاشق غذاخوری
- سبزی معطر خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
- کرفس خرد شده :1و 1/2 پیمانه
- تخم مرغ :۱ عدد
- شیر: 1و 1/2 پیمانه
- آرد سوخاری: 1و1/2 پیمانه
- روغن مایع:۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده :۱ قاشق مرباخوری
- هویج :۲ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای رنگی :۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و تخم گشنیز به میزان لارم
چگونه میتلف گوشت خوشمزه در خانه بپزیم؟
- برای تهیه میتلوف گوشت تمام سبزیجات را بسیار ریزخردکنید
- پیاز را نگینی خرد کرده ودر ماهیتابه با روغن تفت داده تا طلایی شود. سپس از روغن خارج کرده و کرفس و فلفل دلمه ای و هویج را در همان ماهیتابه تفت داده تا نرم شود و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید و در آ خر زعفران دم کشیده را اضاف کنید و کنار بگذارید تا مواد خنک شود.
- گوشت را به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ و تخم گشنیز ورز داده تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز داغ و رب گوجه فرنگی و زعفران را که از قبل تفت داده شده همراه با سبزیجات معطر ریز خرد شده به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.
- آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
- قالب مخصوص میتلوف یا قالب کیک را کامل چرب کنید و کمی پودر سوخاری روی آن بپاشید سپس مواد گوشتی را داخل آن ریخته و روی قالب را با فویل پوشانده و به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه طبقه پایین قرار دهید.
- پس از این مدت فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه دیگر قرار دهید. میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود سپس برش دهید .در ظرف سرو چیده و با سبزیجات آب پز تزیین کنید و با برنج یا پوره سیب زمینی میل کنید
نکته
- قالب میتلف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا مناسب است.
- سبزی معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه و جعفری که جعفری بیشتر از سایر سبزی ها است.
ارسال دیدگاه