کلوچه گوشت

چهارشنبه 11 اسفند 1400 آشپزی
کلوچه گوشت

کلوچه گوشت

کلوچه گوشت یکی از غذاهای خوشمزه برای مخصوصا کودکانی است که به اصطلاح بد غذا هستند . این غذای لذیذ و مقوی برای این دسته از کودکان بسیار مفید است! مواد میانی این کلوچه را میتوانید با توجه به ذائقه ی خود تهیه کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کلوچه گوشت خوشمزه با ما همراه باشید .

 

مواد لازم برای تهیه کلوچه گوشت

  • آب ولرم: ۱ پیمانه
  • خمیر مایه فوری:۱ قاشق مربا خوری
  • شکر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع:۲ قاشق غذا خوری
  • آرد: ۴ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد

مواد لازم برای مواد میانی

  • گوشت چرخ کرده:۳۰۰ گرم
  • پیاز:۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی :۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه:۱ عدد
  • قارچ “:۱۰ عدد
  • پنیر پیتزا :به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم
کلوچه گوشت

کلوچه گوشت

طرز تهیه کلوچه گوشت و قارچ با پنیر پیتزا در فر

  1. برای تهیه کلوچه گوشت ابتدا خمیر را تهیه کنید به این صورت که ابتدا در ظرف  مناسب خمیر مایه را ریخته آب ولرم و شکر رابه آن اضافه کنید و روی ظرف را برای ۱۰ دقیقه بپوشانید تا خمیرمایه عمل بیاد و کف کند .( حتما به تاریخ مصرف خمیر مایه دقت کنید)
  2. حال در یک کاسه نسبتا بزرگ تخم مرغ را شکسته نمک و مایه خمیر عمل آمده و روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید  . در  این مرحله  آرد الک شده را به تدریج  اضافه کنید تا جایی که  خمیر جمع شود حتما آرد را کم کم اضافه کنید شاید لازم نباشد همه آرد را مصرف کنید. وقتی آرد زیادی به خورد خمیر دهید کیفیت خمیر پایین می آید.
  3. خمیر را از کاسه خارج کنید و روی تخته یا هر سطح آرد پاشی شده  به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف شود.
  4. سپس خمیر را گوله کنید و کمی چرب کنید در کاسه چرب شده  قرار دهید و روی کاسه را پوشانده و برای ۲ ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم ان 2 بربر شود.
  5. تا خمیر استراحت می کند مواد میانی کلوچه را تهیه کنید . تابه مناسبی را روی حرارت قراردهید مقداری روغن در آن بریزید و پیاز نگینی ریز خردشده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تاکمی طلایی شود  سپس گوشت و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مواد را تفت دهید وقتی رنگ گوشت تغییر کرد فلفل دلمه ای و قارچ  ریز خرد شده را نیز اضافه کنید و دوباره مواد را تفت دهیددرآخر رب گوجه فرنگی  را نیز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا  بوی خامی رب از بین برود به مواد پودر سیر و آویشن زده و تابه را از روی حرارت برداریدو مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
  6.  فر را روشن کنید و روی درجه حرارت 180  قراردهید .در این مرحله به سراغ خمیر بروید و پف خمیر را با دست بگیرید و چانه های به اندازه گردو از خمیر بردارید و در دست پهن کنید و مقداری از مواد گوشتی خنک شده و پنیر پیتزا   داخل خمیر پهن شده قرار دهید و دوباره آن را خوب گرد کنید و به همین ترتیب همه خمیرها را پر کنید تا مواد تمام شود.
  7. حالا تمام کلوچه ها را روی سینی فرچرب شده  قرار دهید و با زرده تخم مرغ و زعفران زده شده رومال کنید و مقداری سیاه دانه یا کنجد روی کلوچه ها  بپاشید و در فر به مدت ۳۰ دقیقه  با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کلوچه ها بپزند .
  8. برای  پخت کلوچه گوشت درفر برقی و توستر دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.
  9. می توان کلوچه ها را در روغن هم سرخ کنید و سپس روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و با سس دلخواه میل کنید.

 

طرز تهیه ترشی بادمجان

کباب کوبیده بناب

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا