کیک بستنی / طرز تهیه کیک بستنی رولتی خوشمزه

چهارشنبه 29 بهمن 1399 آشپزی
Ceak bastany

فهرست مطالب:

1-مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

2-طرز تهیه کیک بستنی

کیک بستنی

کیک بستنی یک دسر خوشمزه ی بین المللی است که کیک را پخته و برش می دهند و بین آن به جای خامه از بستنی نرم استفاده می کنند و مانند کیک تولد تزیین می کنند در این بخش با تهیه کیک بستنی رولتی با ما همراه باشید در بخش آشپزی دایان طرز تهیه دسر کرم کارامل و  چیز کیک براونی و دنت خانگی را ببینید

 

کیک بستنی

کیک بستنی

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی

  1. آرد ½ پیمانه
  2. بکینگ پودر:1/4قاشق چای خوری
  3. شکر :1/2 پیمانه
  4. تخم مرغ :۳ عدد
  5. آب جوش :۳ قاشق غذاخوری
  6. وانیل :½ قاشق چایخوری
  7. بستنی :½ لیتر
  8. پوست لیمو ترش: 1/2 قاشق چای خوری
کیک بستنی

کیک بستنی

طرز تهیه کیک بستنی

  • برای تهیه کیک بستنی خوشمزه که در این آموزش بستنی را بین کیک گذاشته و رول می کنیم برای شروع کار ابتدا  زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و داخل 2 کاسه می ریزیم.
  • به سفیده دو قاشق شکر اضافه کرده و با هم زن  برقی  آنقددر هم می زنیم تا کف کند و سفت شود که اگر کاسه را بر گردانیم از کاسه نریزد.  بعد سفیده را داخل یخچال می گذاریم.
  • زرده ها را با بقیه شکر و وانیل  و پوست لیمو ترش با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه می زنیم تا کرم  رنگ و کشدار شود. در حین همزدن، آب جوش را اضافه کرده تا رنگش روشن شود.
  • در ادامه آرد و بیکینگ پودر دو بار الک شده را به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم.( اگر می خواهید کیک شما کاکائویی شود 1 قاسق از آرد برداشته و 1 قاشق پودر کاکائو اضافه کنید)
  • سپس سفیده ها زده شده  را اضافه کرده و به آرامی و دورانی  در یک جهت هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود.
  •  کف قالب مستطیلی بیست و پنج در سی و پنج را چرب کرده و کاغذروغنی انداخته ومواد را داخل قالب ریخته و صاف می کنیم تا مواد ضخامت یکسانی داشته باشد سپس قالب را  و در فر  از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد ، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد
  • بعد از پخت کیک قالب را از فر خارج کرده و روی آن را یک سینی به مدت ۲ دقیقه قرار می دهیم.
  • سپس کیک را روی یک پارچه تمیز  برگردانده و کاغذ روغنی را از کیک جدا می کنیم.
  • کیک را با کمک پارچه رول می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
  • کیک رول شده  را باز کرده و یک لایه ضخیم بستنی نرم شده را روی رول می کشیم.
  • سپس آن را رول کرده و با استفاده از فویل آن را  محکم می بندیم و به مدت 2 تا 3 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا بستنی ببندد.
  • رولت را از فریزر خارج می کنیم و  درون ظرف سرو می گذاریم و با بستنی( هر طعمی که دوست دارید) و شکلات سفید کاور می کنیم و برش می زنیم.
Grabye halvaye

قرابیه حلوایی/ طرز تهیه قرابیه حلوایی خوشمزه مخصوص عید

Khorak sangdon

خوراک سنگدان مرغ/ طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ با قارچ و سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا