پیاز سوخاری / طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پرخوشمزه با گوشت چرخی و پنیر

سه‌شنبه 30 شهریور 1400 آشپزی
pyaz sokhary

فهرست مطالب :

1-مواد لازم برای پیاز سوخاری شکم پر با گوشت چرخی 

2-طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر با گوشت چرخی

3-مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با پنیر

4-طرز تهیه پیاز سوخاری با پنیر

پیاز سوخاری شکم پر فینگر فود و پیش غذای خوشمزه برای تولدها و مهمانی ها است.سوخاری پیاز به روشهای مختلف تهیه می شود. در بخش آشپری دایان با طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه شکم پر با گوشت چرخی و پنیر با ما همراه باشید .

مواد لازم برای پیاز سوخاری شکم پر با گوشت چرخی

  • گوشت چرخ کرده:400 گرم
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر پیاز :1 قاشق چایخوری
  • پنیر چدار: 115 گرم
  • پیاز سفید بزرگ :1 عدد
  • آرد: 125 گرم
  • تخم مرغ :5 عدد
  • آرد سوخاری: 150 گرم
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه پیاز سوخاری شکم پر با گوشت چرخی

  1.  پیاز سوخاری شکم پر با گوشت چرخی کمی متفاوت تر از پیاز سوخاری ها ی دیگر است و یک غذای کامل است و برای تهیه این سوخاری خوشمره ابتدا بایدگوشت چرخی را مزه دار کنیم به این صورت که داخل کاسه مناسب، گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر پیاز را ریخته و خوب با دست مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و کنار می گذاریم
  2. پیاز سفید را شسته و پوست پیاز را جدا می کنیم . سپس به صورت افقی روی تخته قرار می دهیم و سرو ته آن  را جدا می کنیم و آن  را به دایره های  به ضخامت ۱ سانتی متر برش می دهیم و  حلقه های پیاز  را از هم جدا می کنیم .
  3. سپس  یک حلقه از پیاز را بر می داریم و یک  قاشق از مخلوط گوشت چرخی  را برداشته و آن را داخل حلقه پیاز قرار می دهیم سپس کمی فشار می دهیم  تا فرم قالب پیاز را بگیرد.
  4. پنیر چدار ورقه ای را به شکل مربع کوچک برش می دهیم . یک برش از آن را روی گوشت قرارمی دهیم  و روی آن را با مقدار دیگری از گوشت می پوشانیم دوباره  گوشت را داخل پیاز فشار می دهیم تا کاملا فرم بگیرد. تمام حلقه های پیاز را نیز به همین روش  پر می کنیم
  5. آرد سفید را کمی نمک زده در یک ظرف می ریزیم ، تخم مرغ هم زده شده را در ظرف دیگری می ریزم  و پودر سوخاری  مزه دار شده را در  کاسه ی جداگانه می ریزیم.
  6. در این مرحله حلقه های پیاز پر شده با گوشت چرخی  را ابتدا در آرد زده تا همه جای آن با آرد آغشته شود سپس تکان می دهیم  تا اضافه ی آرد آن بریزد.
  7. سپس پیازهای آغشته به آرد را داخل تخم مرغ زده شده می زنیم و زیرو رو می کنیم.
  8. سپس  پیازها را داخل آرد سوخاری انداخته و با دست آرد سوخاری را روی پیاز ها می ریزیم ودوباره این سه مرحله را انجام می دهیم .
  9.  وقتی تمام پیاز های پر شده  را آماده کردیم به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند .
  10. داخل قابلمه  یا ماهی تابه مقدار زیادی روغن ریخته و آن را روی شعله  متوسط قرار می دهیم تا روغن کاملا داغ شود.

۱۲- وقتی روغن خوب داغ شد حلقه های پیاز پر شده با گوشت چرخی را دانه دانه داخل روغن داغ انداخته  و هر کدام را به مدت ۵ الی ۶ دقیقه سرخ می کنیم  تا دو طرف آن طلایی شود.

۱۳- سپس  پیاز سوخاری شده روی دستمال کاغذی حوله ای قرارمی دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

۱۴- پیاز سوخاری شکم پر را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم .

پیاز سوخاری

پیاز سوخاری شکم پر

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با پنیر

  • پنیر موزارلا:100 گرم
  • پیازسفید بزرگ : 1 عدد
  • آرد سفید:50 گرم
  • آرد سوخاری: 100 گرم
  • تخم مرغ:2 عدد

طرز تهیه پیاز سوخاری با پنیر

  1.  برای تهیه پیاز سوخاری  ابتدا  پنیر موزارلا را به شکل نوارهای باریک برش می دهیم.
  2. پیاز را خوب می شوریم و سرو ته آن  را با چاقو جدا می کنیم و پیاز را  افقی روی تخته گذاشته پیازها را  شکل حلقه ای برش می دهیم  به آرامی حلقه های پیاز را از هم جدا می کنیم که حلقه های پیار به ترتیب بزرگ متوسط و کوچک هستند .
  3. حلقه ی پیاز کوچک را درون حلقه ی متوسط، و حلقه ی متوسط را درون حلقه ی بزرگ پیاز قرار می دهیم طوری که بین حلقه ها کمی فاصله باشد.
  4. فاصله ی بین حلقه ها را با ورقه های پنیر موزارلا که نواری برش دادیم پر می کنیم.
  5. حلقه های پیاز را به همین ترتیب با پنیر پر می کنیم .
  6. سپس در یک کاسه آرد سفید و در کاسه ای دیگر آرد سوخاری مزه دار شده ودر کاسه ی دیگر ۲ عدد تخم مرغ زده شده میریزیم.
  7.  حلقه پیاز های پر شده با پنیر را ابتدا در آرد سفید، سپس در مخلوط تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری خوب زیر و رو می کنیم.  این کار را 2 بارتکرار می کنیم تا تمام قسمت های پیازها کاملا به مواد آغشته شوندو حلقه های پیاز را 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
  8. داخل تابه یا قابلمه مقدار زیادی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا روغن خوب داغ شود .پیازها را دانه دانه داخل روغن داغ به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با حرارت ملایم خوب سرخ می کنیم
  9. وقتی 2 طرف پیاز ها سرخ شدن آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
  10. پیاز سوخاری پنیری را با سس  دلخواه سرو می کنیم .

نکته:

  1. تعداد لایه های پیاز سوخاری پنیری می تواند از ۲ لایه تا ۴ لایه باشدو بین هر لایه، پنیر قرار دهید.
  2. به جای آرد سوخاری از چیپس ساده کوبیده شده هم می توانید استفاده کنید.
  3. پیاز سوخاری پنیری را داخل فر نیز می توان تهیه کرد . به این صورت که پیازها را روی سینی فر  که با کاغذ روغنی پوشانده شده  قرار دهید .سپس سینی فر را داخل فر که از قبل روشن شده روی  دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا زمانی که پیازها کاملا طلایی رنگ شوند.
  4. برای تزیین پیاز سوخاری پنیری از جعفری تازه ی خرد شده استفاده کنید.
  5. به جای پنیر موزارلای ورقه ای می توانید از پنیر چدار ورقه ای هم استفاده کنید.
  6. ورقه های پیاز، را بیش از حد نازک یا بیش از حد پهن نبرید. ضخامت مناسب برای حلقه های پیاز، ۱ تا ۲ سانتی متر است.

 

 

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه سالمون کبابی با اسفناج و پنیر فتا

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا