قارچ شکم پر

یکشنبه 14 آذر 1400 آشپزی

قارچ شکم پر

 خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

مواد لازم:

  •   قارچ درشت 200 گرم
  •   گرد نان 50 گرم
  •   پنیر موتزارلا 75 گرم
  •   جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

روش تهیه:

1.  ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

2.  ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

3. قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته
شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

نکته:

1. قارچ
را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم
خودرا از کف خواهدداد.

2. به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت
ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

 

آبدوغ خیار

شیرینی های قدیمی و خاطره انگیز نوروزی

شیرینی های قدیمی و خاطره انگیز نوروزی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا