طرز تهیه خورش کرفس بامرغ؛ خوشمزه پر خاصیت

چهارشنبه 20 بهمن 1400 آشپزی
طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

بیشتر افراد برگهای کرفس را دور می ریزند اما باید دانست که0 برگهای کرفس مغذی ترین قسمت گیاه هستند و بیش از ساقه، کلسیم، آهن، پتاسیم و ویتامین های «A» و «C» دارند. این برگها را باید در سوپ و سالاد یا سایر غذاها استفاده کرد.کرفس دارای کالری اندک و الیاف گیاهی فراوان است و منبع غنی از پتاسیم می باشد. ممکن است التهاب بدن را کاهش دهد و در برابر سرطان محافظت کند، اما سرشار از نیتراتهای گیاهی است.

مواد لازم برای تهیه خورش کرفس

  1. پیاز  1عدد
  2. ساقه کرفس ۴۰۰ گرم
  3. برگ کرفس ۲۰۰ گرم
  4. نعنا تازه (ریز خرد شده )یک قاشق غذاخوری
  5. جعفری تازه (ریز خرد شده)دو قاشق غذاخوری
  6. لیمو عمانی2 عدد
  7. مرغ  ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم
  8. رب گوجه فرنگی1  قاشق غذاخوری
  9. نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  10. روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

طرز تهیه خورش کرفس با مرغ

1:لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل یک کاسه آب قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.

2:ساقه‌های کرفس را به اندازه‌های کوچک و مساوی خرد کنید. نعنا، جعفری و برگ‌های کرفس را به صورت ریز خردکنید.

3:کمی روغن مایع داخل یک قابلمه کوچک بریزید و برگ‌های کرفس و سبزی خرد شده را تفت دهید. هر چه قدر بیشتر تفت دهید سبزی‌ها تیره‌تر می‌شوند و درون خورش جا میفتند .

4:پیازها را داخل یک قابلمه‌ متوسط بریزید و کمی با روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز ها نرم شدند، زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مرغ را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرخ شوند.

5:رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ و طعم آن بهتر شود. ساقه‌های کرفس را اضافه کنید تفت دهید و بعد از یکی دو دقیقه، دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.  اگر در حین پخت احساس کردید آب خورش کم است می‌توانید کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

6:وقتی که مرغ پخت، لیمو عمانی، سبزی سرخ شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید. در این مرحله خورش باید به مدت 30 تا 40 دقیقه روی گاز بماند تا جا بیافتد.

7:خورش کرفس با مرغ جا افتاده را بچشید و در صورت تمایل به آن کمی آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید.

نوش جان

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

طرز تهیه خورش کرفس بامرغ

 پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

دستور تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

ناگت مرغ خانگی خوشمزه

ناگت مرغ خانگی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا