طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه و ساده در خانه

پنج‌شنبه 28 فروردین 1404 آشپزی
هوس‌های غذایی و سلامتی

نان خامه ای یکی از شیرینی‌های محبوب و لذیذ است که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این نان با بافت نرم و خامه‌ای، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان خامه ای

  • آرد: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۴ قاشق مرباخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه ( قنادی) فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
  • آب : 1 پیمانه
  • نمک : نوک قاشق چای خوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

چگونه نان خامه ای خوشمزه در خانه بپزیم؟

برای تهیه نان خامه ای ابتدا آب، کره، شکر و کمی روغن مایع را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا کره آب شود و کمی به جوش بیفتد. سپس آرد را یکجا اضافه کرده و سریع هم بزنید تا خمیر آماده شود. خمیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها را هم زده و به تدریج به خمیر اضافه کنید. سپس وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. خمیر آماده شده را در قیف ماسور بریزید.

برای پخت نان خامه‌ای بدون فر، قابلمه بزرگ را روی شعله قرار دهید و خمیر نان خامه‌ای را درون آن قرار دهید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط و سپس ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخت نان خامه ای، ته آن‌ها را سوراخ کنید و اجازه دهید سرد شوند.

خامه را فرم گرفته و با قیف ماسوره درون نان خامه‌ای بریزید. نان خامه‌ای را حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

نکات مهم تهیه نان خامه ای

اگر می‌خواهید نان خامه‌ای را در فر بپزید، دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و سپس سینی را در فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه، دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید.

آش گوجه فرنگی

طرز تهیه خوشمزه ترین آش گوجه فرنگی مازندرانی

salad Rosi

طرز تهیه سالاد روسی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا