نان خامه ای یکی از شیرینیهای محبوب و لذیذ است که میتوانید به سادگی در خانه تهیه کنید. این نان با بافت نرم و خامهای، انتخابی عالی برای مهمانیها و دورهمیها است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه نان خامه ای
- آرد: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۴ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱/۴ قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- خامه صبحانه ( قنادی) فرم گرفته: ۵۰۰ گرم
- آب : 1 پیمانه
- نمک : نوک قاشق چای خوری
- روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
چگونه نان خامه ای خوشمزه در خانه بپزیم؟
برای تهیه نان خامه ای ابتدا آب، کره، شکر و کمی روغن مایع را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا کره آب شود و کمی به جوش بیفتد. سپس آرد را یکجا اضافه کرده و سریع هم بزنید تا خمیر آماده شود. خمیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
در ظرفی جداگانه تخم مرغها را هم زده و به تدریج به خمیر اضافه کنید. سپس وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. خمیر آماده شده را در قیف ماسور بریزید.
برای پخت نان خامهای بدون فر، قابلمه بزرگ را روی شعله قرار دهید و خمیر نان خامهای را درون آن قرار دهید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط و سپس ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخت نان خامه ای، ته آنها را سوراخ کنید و اجازه دهید سرد شوند.
خامه را فرم گرفته و با قیف ماسوره درون نان خامهای بریزید. نان خامهای را حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نکات مهم تهیه نان خامه ای
اگر میخواهید نان خامهای را در فر بپزید، دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سپس سینی را در فر بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه، دما را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید.
ارسال دیدگاه