آش گوجه فرنگی خوشمزه / آش گوجه فرنگی مازندرانی

دوشنبه 24 آذر 1399 آشپزی
آش گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی

آش گوجه فرنگی یکی دیگر  از  آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است. که به روشهای مختلف تهیه می شود با طرز تهیه آش گوجه فرنگی مازندرانی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش شلغم و آش انار ویژه شب یلدا و آش بلغور جو با کشک  را آموزش دادیم  را ببینید

 

Ashegorjefarangy

آش گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی

برای 4 نفر

  • نخود 1دپیمانه
  • برنج 1 پیمانه
  • سبزی آش ریز خورد شده  300گرم
  • عصاره گوشت 1 عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه
  • پیاز 1 عدد
  • پوره گوجه فرنگی500 گرم
  • نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
  • پیازداغ 4 قاشق غذا خوری
  • آبغوره 2 قاشق غذا خوری
  • ادویه کاری  به میزان لازم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

برا ی تهیه تمام آش ها که حبوبات دارند باید 24 ساعت حبوبات را خیس کنید نفخ حبوبات گرفته می شود  و سریع تر پخته می شود  برای تهیه  آش گوجه فرنگی نیز  نخود را از شب قبل خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید ،

بعد نخود را آبکشی  کنید و به همراه ۴ پیمانه آب و عصاره گوشت داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود به خوبی بپزد.

برنج از قبل خیس شده را به همراه ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه بزرگ بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا بپزد . سپس سبزی آش و نخود پخته شده را  به برنج پخته شده اضافه کنید.

یک ساعت  بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه آبغوره، نصف پیاز داغ، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردوچوبه و ادویه کاری به قابلمه آش اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.

نعناع داغ  آش را آماده کنید  به این صورت که  نعنا خشک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک تابه بریزید و کمی حرارت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند.  زیاد روی حرارات نماند چون نعناع سریع می سوزد.

نصف نعناع داغ  را داخل آش بریزید و هم بزنید  تا با دیگر مواد مخلوط شود. حالا اجازه  دهید آش روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد.

آش گوجه فرنگی شما آماده است  در ظرف سرو کشیده  و به همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزیین  کنید.

Khorshte anar

خورش انار مسما خوشمزه / 2 نکته مهم در تهیه خورش انار گیلانی

نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای با فر و بدون فر /2 نکته مهم در تهیه نان خامه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi