آش گوجه فرنگی
آش گوجه فرنگی یکی دیگر از آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است. که به روشهای مختلف تهیه می شود با طرز تهیه آش گوجه فرنگی مازندرانی با ما همراه باشید . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه آش شلغم و آش انار ویژه شب یلدا و آش بلغور جو با کشک را آموزش دادیم را ببینید
مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی
برای 4 نفر
- نخود 1دپیمانه
- برنج 1 پیمانه
- سبزی آش ریز خورد شده 300گرم
- عصاره گوشت 1 عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه
- پیاز 1 عدد
- پوره گوجه فرنگی500 گرم
- نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
- پیازداغ 4 قاشق غذا خوری
- آبغوره 2 قاشق غذا خوری
- ادویه کاری به میزان لازم
طرز تهیه آش گوجه فرنگی
برا ی تهیه تمام آش ها که حبوبات دارند باید 24 ساعت حبوبات را خیس کنید نفخ حبوبات گرفته می شود و سریع تر پخته می شود برای تهیه آش گوجه فرنگی نیز نخود را از شب قبل خیس کنید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید ،
بعد نخود را آبکشی کنید و به همراه ۴ پیمانه آب و عصاره گوشت داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نخود به خوبی بپزد.
برنج از قبل خیس شده را به همراه ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه بزرگ بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا بپزد . سپس سبزی آش و نخود پخته شده را به برنج پخته شده اضافه کنید.
یک ساعت بعد پوره گوجه فرنگی را به همراه آبغوره، نصف پیاز داغ، مقداری نمک، فلفل سیاه، زردوچوبه و ادویه کاری به قابلمه آش اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
نعناع داغ آش را آماده کنید به این صورت که نعنا خشک را به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک تابه بریزید و کمی حرارت دهید تا رنگ نعنا تغییر کند. زیاد روی حرارات نماند چون نعناع سریع می سوزد.
نصف نعناع داغ را داخل آش بریزید و هم بزنید تا با دیگر مواد مخلوط شود. حالا اجازه دهید آش روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد.
آش گوجه فرنگی شما آماده است در ظرف سرو کشیده و به همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
ارسال دیدگاه