3 نوع غذای پنیری ترکی

چهارشنبه 3 آذر 1400 آشپزی
پنیری

 مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادری سوئدی – فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذراند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود رد آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. در اینجا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این شف معروف را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

کتلت کدو پنیری :

مواد لازم:

  • کدو سبز (رنده شده): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شبت (ریز خرد شده): یک مشت
  • پنیر فتا (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • آرد: 4 الی 5 قاشق چای خوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1. کدو سبز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید. تخم مرغ، شبت ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پنیر فتا، بیکینگ پودر و آرد را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در صورت نیاز، آرد بیشتری اضافه کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را با اسکوپ در سینی فر قرار دهید. روغن مایع را با برس روی آنها بمالید و رد فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس به همراه ماست سرو کنید.


پیراشکی پنیری :

راضیه عمادی

مواد لازم:

  • تخم مرغ (کوچک): 2 عدد
  • سرشیر: 150 گرم
  • ماست: یک دوم پیمانه
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد: 3 پیمانه
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • شبت (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • پنیر فتا: به مقدار لازم
  • دانه کنجد: به مقدار لازم

 

پیراشکی پنیری

پیراشکی پنیری

طرز تهیه:

1. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).

2. برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.

3. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.

4. پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.


کوفته پنیری :

 

مواد لازم:

  • گوشت (چرخ کرده): 300 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر: 3 حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
  • پودر آویشن: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد سمولینا: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری
  • پنیر چدار یا پارمزان (خرد شده): به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. تخم مرغ و آرد سمولینا را اضافه و مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و حدود نیم ساعت لای یک ساعت در مجاور دمای محیط قرار دهید.

3. سپس گلوله های کوچکی به اندازه گردو از مخلوط گوشت جدا کنید و یک برش کوچک پنیر چدار یا پارمزان (به اندازه یک حبه قند) را در وسط آنها فرو کنید و شکل دهید.

4. کف ظرف فر را با روغن چرب کرده و کوفته ها را در آن بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند. سپس سرو کنید.

 

غذاهایی با اسفناج

بورک گل

طرز تهیه بورک گل ترکیه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا