15 درمان سریع خانگی و گیاهی برای رفع بوی بد پا 

سه‌شنبه 17 مهر 1397 سلامت
بوی بد پا 

بوی بد پا یکی از مشکلات رایجی است که افراد زیادی با آن درگیر هستند. غدد عرق بیش از هر جای دیگری در کف پا قرار دارند، هنگامی که پا عرق می کند، فعالیت باکتری ها موجود بر روی آن افزایش پیدا می کند و در نتیجه بوی بد پا ایجاد می شود.

در ادامه با ما همراه باشید تا با بهترین روش های رفع دائمی و قطعی بوی بد پا بیشتر آشنا شوید؛

 

1. پا ها را با آب نمک بشوییدیکی از علل اصلی بوی بد پا، وجود باکتری هایی است که بر روی پوست پا و ناخن ها زندگی می کنند. برای از بین بردن باکتری های عامل بوی بد پا، سعی کنید که هر روز پا ها را با آب نمک بشویید.

2 فنجان آب را با 1 فنجان سرکه و 1 فنجان نمک (ترجیحا نمک اپسوم) ترکیب کنید و به مدت دو هفته هر روز پا ها را به مدت 15 دقیقه در آن بگذارید تا بوی بد پا رفع شود.

2. پا ها را با سرکه بشوییدسرکه (به خصوص سرکه سیب) دارای خواص آنتی باکتریال قوی بوده و با از بین بردن باکتری های پا به رفع بوی بد پا ها کمک می کند.

دو لیوان سرکه سیب را با دو لیوان آب گرم ترکیب کنید و پا ها را به مدت 25 دقیقه در آن بگذارید، سپس با آب سرد خوب بشویید.

 

3. جوراب نخی و پنبه ای بپوشیدبرای جلوگیری از عرق کردن پا ها و رفع بوی بد پا به شما پیشنهاد می کنیم که همیشه از جوراب های نخی و پنبه ای استفاده کنید.

4. در کفش های خود پودر بچه یا پودر تالک بریزیدیکی از بهترین و آسان ترین روش ها برای درمان بوی بد پا، استفاده از پودر بچه یا پودر تالک در کفش می باشد؛ پودر بچه رطوبت کفش ها را می گیرد و با جلوگیری از عرق کردن به درمان بوی بد پا ها کمک می کند.

علاوه بر پودر بچه شما می توانید از نشاسته ذرت برای این منظور استفاده کنید.

5. پا ها را با روغن سدر ماساژ دهید

رفع بوی بد پا

روغن سدر علاوه بر اینکه آروماتیک است دارای خواص ضد قارچی و ضد عفونی کننده قوی است و ماساژ پا ها با آن به رفع بوی بد پا کمک می کند.

هر شب قبل از خواب 5 قطره روغن سدر را با 1 قاشق غذا خوری روغن نارگیل ترکیب کنید و به آرامی پا ها را با آن ماساژ دهید، جوراب نخی بپوشید و بگذارید یک شب بماند.

6. پا ها را با روغن اسطوخودوس ماساژ دهیدروغن اسطوخودوس علاوه بر اینکه آروماتیک است دارای خواص ضد باکتریایی بوده و به رفع بوی بد پا کمک می کند.

7. برای لایه برداری پا ها از اسکراب شکر استفاده کنیداسکراب شکر یکی از بهترین روش ها برای لایه برداری پا ها از پوست های مرده است که به رفع بوی بد پا کمک می کند.

3 بار در هفته 1 فنجان شکر را در 1/2 فنجان آب و 1/2 فنجان ایزوپروپیل الکل حل کنید و پا ها را به آن آغشته کنید، بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

8. برای لایه برداری پا ها از جوش شیرین استفاده کنیدجوش شیرین نوشابه گازدار حاوی کربنات سدیم است که به طور طبیعی رطوبت پا را کاهش داده و با از بین بردن باکتری ها به درمان بوی بد پا ها کمک می کند.

دو قاشق غذا خوری جوش شیرین را در 2 لیتر آب گرم حل کنید و پا ها را به مدت 20 دقیقه در آن بگذارید، سپس با آب سرد بشویید و با یک حوله خوب خشک کنید.

9. در جوراب خود پیاز بگذاریدپیاز یکی از بهترین سبزیجات ضد عفونی است و گفته می شود که اگر هر شب قبل از خوب یک پیاز کوچک را در جوراب خود بگذارید، با از بین بردن باکتری ها به رفع بوی بد پا کمک می کند.

10. پا ها را با سیر و عسل تمیز کنیدسیر دارای خواص ضد قارچی  و ضد التهابی قوی است، عسل یکی ضد عفونی کننده طبیعی است و ترکیب این دو یکی از بهترین روش های طبیعی و خانگی برای درمان بوی بد پا محسوب می شود.

5 حبه سیر تازه را رنده کنید و با 2 تا 3 قاشق چای خوری عسل طبیعی ترکیب کنید. این مخلوط را بر روی پا ها بمالید و بگذارید یک ساعت بماند، سپس با آب گرم بشویید و خوب خشک کنید.

11. به پا ها، زنجبیل تازه بمالیدزنجبیل دارای خواص ضد  عفونی کننده قوی است و با کاهش تعریق و در نتیجه کاهش رطوبت پا ها به رفع بوی بد پا کمک می کند.

یک بند انگشت زنجبیل تازه را بردارید و رنده کنید. زنجبیل ها را در یک پارچه ی تمیز نخی بگذارید و به مدت 10 دقیقه در آب گرم قرار دهید. هر شب قبل از خواب این کیسه نخی را بر روی پا ها بمالید و خوب ماساژ دهید، روز بعد پا ها را با آب گرم بشویید و خشک کنید.

12. به پا ها تربچه، زنجبیل و آب لیمو ترش تازه بمالیدتربچه، زنجبیل و آب لیمو ترش دارای خواص ضد باکتریایی قوی هستند و با کاهش تعریق پا ها به درمان بوی بد پا کمک می کنند.

5 تا 6 تربچه متوسط ​​ بشویید و رنده کنید، یک بند انگشت زنجبیل تازه را هم رنده کنید. تربچه و زنجبیل رنده شده را با آب نصف لیمو ترش تازه خوب ترکیب کنید و بر روی پا ها بمالید، بگذارید یک ساعت بماند و سپس با آب گرم بشویید و خشک کنید.

13. رژیم غذایی خود را تغییر دهیدبرخی غذا ها بوی بد پا را تشدید می کنند؛ زیاده روی در مصرف قهوه، گوشت قرمز، پیاز، سیر، گل کلم، برخی ادویه ها و نوشیدنی های الکلی باعث بوی بد پا می شود.

14. پا ها را با صابون های ضد قارچ و ضد باکتری بشوییدبه شما پیشنهاد می کنیم که برای شستشوی پا ها از صابون های ضد قارچ یا ضد باکتری استفاده کنید تا بوی بد پا درمان شود.

15. مطمئن شوید که بیماری خاصی نداریدبرخی بیماری ها از جمله هیپر هیدروز یا تعریق بیش از حد باعث بوی بد پا می شوند؛ اگر بوی بد پا های شما درمان نمی شود، پیشنهاد می کنیم که به پزشک مراجعه کنید تا مطمئن شوید به این بیماری مبتلا نیستید.

منبع:کوکا

استفاده از دارو‌های موضعی برای درمان ریزش مو

درمان ریزش مو با استفاده از دارو‌های موضعی

دستشویی قبل از رابطه چه تاثیری روی سلامت زنان می گذارد؟

دستشویی قبل از رابطه چه تاثیری روی سلامت زنان می گذارد؟

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا