11 خوراکی محلی فرانکفورت

دوشنبه 23 بهمن 1402 جاذبه های گردشگری
11 خوراکی محلی فرانکفورت

11 خوراکی محلی فرانکفورت

فرانکفورت شهر اصلی آلمان است که در آن یکی از بهترین باغ وحش ها قرار دارد که بازدیدکنندگان می توانند حیوانات را از نزدیک ببینند و درباره حیات وحش اطلاعات بیشتری کسب کنند. علاوه بر این، گالری‌های هنری متعددی نیز در سراسر شهر پراکنده شده‌اند که در آن هنرهای زیبایی به نمایش گذاشته می‌شود. در واقع، بازدیدکنندگان هنگام بازدید از فرانکفورت مطمئناً عاشق تحسین آثار هنری خیره کننده و همچنین خطوط آسمان شهر خواهند بود.


1. Frankfurter Rindswurst

سوسیس ممکن است آب پز، آب پز یا کبابی باشد. محتوای گوشت سوسیس شامل 100٪ گوشت گاو است و مقداری از گوشت بدون چربی با چربی جایگزین می شود. برای تولید فرانکفورتر، گوشت درشت آسیاب شده را به آرامی برای مدت کوتاهی در آسیاب با نمک پخت نیتریت و مواد کمکی خرد می کنند. سپس برف چربی و یخ را اضافه می‌کنیم و سرعت خرد کردن را افزایش می‌دهیم تا جرم ریز آسیاب شود. در نهایت با فلفل سفید و پاپریکا مزه دار می شود و در صورت لزوم تثبیت کننده رنگ اضافه می شود.


2. Frankfurter Grüne Soße

Frankfurter Grüne Soße یک سس گیاهی سرد است که با خامه ترش، ادویه جات ترشی جات و گیاهان درست می شود. به طور سنتی باید حاوی هفت گیاه باشد که 70 درصد آن در فرانکفورت رشد کرده است. گیاهان آن عبارتند از: گل گاوزبان، کرفس، شاهی باغچه، جعفری، سالاد برنت، ترشک و پیازچه. این سس با سیب زمینی و تخم مرغ آب پز یا با تافلسپیتز (گوشت گاو پخته) یا ماهی سرو می شود.


3. Cheezy Bratwurst

Bratwurst و Rostbratwurst یک سوسیس است که از گوشت خوک و گوشت گاو ریز خرد شده تهیه می شود و معمولاً کبابی می شود و با خردل شیرین آلمانی و یک تکه نان یا رول سفت سرو می شود. می توان آن را برش داد و با ریختن آن در سس سس کچاپ-کاری به Currywurst تبدیل کرد. غذای پنیری براتوورست یک غذای بسیار محبوب در فرانکفورت است. این غذا از سال‌ها پیش وجود داشته است و این به محبوبیت آن کمک کرده و می‌توان آن را در همه رستوران‌ها سرو کرد.


4. گری سوس

Grie soss نام فرانسوی گروهی از سس‌های گیاهی است که پخته نشده و معمولاً سرد سرو می‌شوند. سرکه یک وسیله معمولی برای گیاهان است که با سایر ادویه ها و خامه ترش یا ماست نیز مخلوط می شود. آنها مکمل بسیار خوبی برای تخم مرغ آب پز، ماهی یا گوشت هستند

5. تافلسپیتز

تافلسپیتز یک غذای کلاسیک از غذاهای وینی است و در تمام اتریش و ایالت همسایه آلمان باواریا محبوب است. تافلسپیتز همراه با سبزیجات ریشه‌دار و ادویه‌ها در آبگوشت پخته می‌شود. Tafelspitz نام اتریشی برش گوشت است که معمولاً از یک گاو جوان استفاده می شود. این برش معمولاً در ایالات متحده به عنوان Standing Rump یا Top Round شناخته می شود، بسته به نامگذاری برش های مورد استفاده.

6. برگر کلاسیک Jamy’S با بیکن

پتی ممکن است سرخ شده، کبابی، دودی یا شعله کبابی باشد. برگرها اغلب با پنیر، کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، ترشی، بیکن یا چیلی سرو می شوند. چاشنی هایی مانند سس کچاپ، خردل، سس مایونز، لذیذ، یا یک «سس خاص» که اغلب نوعی سس هزار جزیره است. و اغلب روی نان های کنجد قرار می گیرند.

7. Zimtschnecke (رولت دارچین)

رول‌های دارچین نام‌های مختلفی دارند مانند: چرخش دارچینی، دارچین دانمارکی و حلزون دارچینی. در سوئد Kanelbulle، در دانمارک Kanelsnegle، در نروژ Kanelboller و در فنلاند Korvapusti نامیده می شود. این یک رول دارچینی شیرین است که از خمیر رول شده تشکیل شده است که روی آن شکر و دارچین پاشیده شده است.

8. بشقاب مخلوط گیاهی اتیوپی

یک بشقاب اتیوپیایی مخلوط گیاهی یک غذای اتیوپیایی است که از سبزیجات و اغلب غذاهای گوشتی بسیار تند تشکیل شده است. این نان معمولاً به شکل وات است، یک خورش غلیظ، که در بالای اینجرا سرو می‌شود، یک نان مسطح خمیر ترش که حدود 50 سانتی‌متر (20 اینچ) قطر دارد و از آرد تف تخمیر شده تهیه می‌شود. مردم اتیوپی بیشتر اوقات با دست راست خود غذا می خورند و از تکه های اینجرا برای برداشتن لقمه های خوراکی و مخلفات استفاده می کنند. یک غذای معمولی شامل اینجرا همراه با خورش تند است که اغلب شامل گوشت گاو، بره، سبزیجات و انواع حبوبات مانند عدس است.

9. هات داگ

هات داگ از سبک آلمانی سوسیس تکامل یافته است. اصطلاح “هات داگ” می تواند به فرنکفورتر یا فرانکی که در یک نان با تاپینگ سرو می شود اشاره داشته باشد. این یک سوسیس ملایم و ریز آسیاب شده از گوشت گاو، مرغ و/یا بوقلمون است و می توان آن را با کباب کردن، آب پز کردن یا بخارپز پخته کرد. خردل، سس گوجه فرنگی، سس مایونز، لذیذ، و پیاز خرد شده از مواد پرکننده رایج هستند. سایر موارد عبارتند از سس پنیر، چیلی، کلم ترش، سالاد کلم، بیکن و زیتون.

10. لایت رامن

شویو رامن در ژاپن بسیار محبوب است. آبگوشت (شویو) که استفاده می شود پایه سس سویا دارد. این سس سویا باید یک سس سبک و کم سدیم باشد. در صورت تمایل همیشه می توانید نمک بیشتری اضافه کنید. یکی دیگر از مواد مهم اما کمیاب که به آبگوشت اضافه می شود پودر داشی است.

11. فیجوادای برزیلی

Feijoada از لوبیا و گوشت خوک یا گوشت گاو تازه تشکیل شده است. این خورش معمولاً با حرارت ملایم در قابلمه ضخیم پخته می شود. این خورش را معمولاً با برنج و سوسیس سرو می‌کنید. سوسیس ها معمولاً از chouriço، morcela (سوسیس خونی) و farinheira تشکیل شده اند. گوشت ها را گاهی داخل خورش می پزند.

منبع : MSN

۱۳ خوراکی محلی مادرید

۱۳ خوراکی محلی مادرید

17 جاذبه‌ی گردشگری در پورتلند

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا