۱۳ خوراکی محلی مادرید

دوشنبه 23 بهمن 1402 جاذبه های گردشگری
۱۳ خوراکی محلی مادرید

۱۳ خوراکی محلی مادرید

مجسمه خرس و درخت توت فرنگی که در یکی از طرفین میدان پورتا دل سول قرار دارد، به عنوان نمادی از مادرید شناخته می‌شود. شهر پر از آثار تاریخی بزرگ است، همچون قصر سلطنتی، میدان مایور یا تعداد زیادی از مجسمه‌ها، و برای علاقمندان به هنر، موزه دل پرادو، رینا صوفیا یا تیسن، برخی از بزرگترین مجموعه‌های نقاشان مشهور اسپانیایی مانند ولاسکز، گویا، پیکاسو یا میرو را داراست.

۱. کوسیدو مادریدی

کوسیدو مادریدی یک غذای سنگین است که با گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود و بیشتر در زمستان محبوب است، اما در برخی رستوران‌ها در طول سال نیز سرو می‌شود. کوسیدو مادریدی (به معنی “خورشت مادریدی”) یک وعده سه‌دوره‌ای از آش، نخود فرنگی و سبزیجات و گوشت است. تنها نام آن تعریف کننده ترکیب آن نیست. نخود فرنگی ضروری است. سیب‌زمینی، هویج و کلم عموماً اضافه می‌شوند، اما گاهی لیک، شلغم و لوبیای سبز نیز به آن اضافه می‌شوند.

۲. هوئوس روتوس

هوئوس روتوس معمولاً با قطعاتی از چوریزو، برش‌هایی از گوشت خوک ایبریک، ماهی و یا نوع دیگری از گوشت یا ماهی همراه می‌شود. هوئوس روتوس هر یک از غذاهایی است که شامل تخم مرغ سرخ شده در مقدار زیادی روغن زیتون یا هر نوع روغن دیگری می‌شود. در مادرید، هوئوس استریادوس یک غذای مبتنی بر تخم مرغ سرخ شده با زردک روان است که همراه با سیب‌زمینی سرخ شده (بعضی نسخه‌های جدید این غذا از چیپس استفاده می‌کنند) و نوعی گوشت (معمولاً ژامبون، بیکن یا سوسیس مانند چوریزو یا چیستورا) سرو می‌شود. این غذا سرد نمی‌شود و بلافاصله پس از سرو شدن می‌خورند.

۳. بوکادیلو د کالامارس

بوکادیلو د کالامارس به انگلیسی به معنی “ساندویچ ماهی‌ماهی” است و شامل ماهی‌ماهی روغنی خمیری شده که در روغن زیتون سرخ شده است. نسخه پایه این ساندویچ گرم شامل ماهی‌ماهی سرخ شده و نان تازه و خشک است، اگرچه برخی سبک‌های خاصی وجود دارند که ساندویچ را با پوره گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای یا یک نوع خانگی از سس مایونز با سیر پوشانده می‌کنند.

۴. جامون ایبریکو

این غذای اسپانیایی با گوشت خشک‌شده خوک سیاه ایبریکو ساخته می‌شود که در شبه جزیره ایبری قرار دارد. جامون ایبریکو، یک گوشت خشک‌شده بسیار منحصربه‌فرد است و باید حداقل پنجاه درصد خوک سیاه ایبریک در خون خود داشته باشد، طبق قوانین رسمی اسپانیا. این گوشت خشک‌شده دارای بافتی صاف و طعمی غنی و خوشمزه است.

۵. توستادا کون توماته

این غذای اسپانیایی که معمولاً به عنوان صبحانه سرو می‌شود، به ویژگی در منطقه آندالوسیا معروف است. توستادا کون توماته به سادگی نان تست شده است که با گوجه فرنگی تازه، روغن زیتون و کمی نمک برای ادویه‌گذاری پوشیده شده است. این یک تپاس کلاسیک اسپانیایی است که بسیار آسان است اما به سادگی از نان معمولی و مواد اولیه ساده، یک وعده غذایی خوشمزه تهیه می‌کند.

۶. تورتیا د پاتاتاس

تورتیا د پاتاتاس به عنوان یکی از غذاهای امضا و سنتی در آشپزی اسپانیایی شناخته می‌شود. این املت تخم مرغ و سیب زمینی به صورت معمول در دمای اتاق به عنوان تپاس سرو می‌شود. یک نوع از این غذا با پیاز وجود دارد. اضافه کردن پیاز خیلی خطاکارانه است چرا که کیفیت تورتیا را پرسش می‌کند. این غذا در کشورهایی که زبان اسپانیایی صحبت می‌شود به عنوان تورتیا د پاتاتاس، تورتیا د پاپاس یا تورتیا اسپانیایی شناخته می‌شود.

۷. کایوس آلا مادریلنا

کایوس آلا مادریلنا یک آب‌پز سنتی و خوشمزه است که در سراسر اسپانیا لذت بردن از آن را دارند، با اینکه این غذا برای اولین بار در مادرید درست شده است. این آب‌پز از چندین مواد تشکیل شده است: گوشت گاو، نخود فرنگی، کالباس خونی، فلفل دلمه‌ای، سوسیس چوریزو، پیاز، سس گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه‌ای، برگ بو، جعفری، زعفران، نان تست و سیب زمینی. با تمام این مواد خوشمزه، شگفتی نیست که این غذا در لیست غذاهایی است که باید در سفر به اسپانیا تجربه شود.

۸. شکلات با چوروس

چوروس کون چکلات یک دسری است که در رستوران‌ها و کافه‌های مختلف در سراسر مادرید در دسترس است. این دسر از دو قسمت تشکیل شده است: بستنی سرخ شده که با کمی شکر پوشانده شده و روی یک پلیت سرو می‌شود و شکلات ذوب شده که در یک لیوان ارائه می‌شود. بستنی‌ها در شکلات ذوب شده غوطه‌ور می‌شوند و ترکیب چوروس و شکلات بسیار خوشمزه است.

۹. سوپ سیر

سوپ سیر یک سوپ سنتی اسپانیایی است که برای خوردن با نان مناسب است. در فرهنگ کاستیلیایی آن را سوپا ده آخو نامیده و با نان، تخم مرغ پخته شده در بریان مرغ و شراب شره تهیه می‌شود. اضافه کردن نان تازه‌ای که خرده و خشک شده است، آن را به یک وعده غذایی شتابزنده زمستانی تبدیل می‌کند. نسخه‌های مختلف این سوپ را می‌توان در فرانسه، لهستان، اسلواکی، مکزیک و جمهوری چک پیدا کرد.

۱۰. گزپاچو و سالمورخو

چند تفاوت وجود دارد که دو نوع سوپ سرد مختلف را از یکدیگر تمیز می‌کند. گزپاچو معمولاً با سبزیجات مانند پیاز و فلفل تهیه می‌شود و از یک لیوان نوشیده می‌شود. سوپ سالمورخو معمولاً فقط شامل گوجه فرنگی و گاهی یک حبه سیر است. سالمورخو از یک کاسه خورده می‌شود.

۱۱. تورتیا اسپانیایی

تورتیا اسپانیایی، همچنین به نام تورتیا د پاتاتاس، تورتیا د پاپاس یا املت اسپانیایی شناخته می‌شود و در بیشتر کشورهای صحبت کننده زبان اسپانیایی در دسترس است. برای تهیه این املت، سیب زمینی سرخ شده، روغن زیتون، تخم مرغ تفت داده شده و نمک به کار می‌رود و معمولاً به صورت تپاس در دمای اتاق سرو می‌شود. بعضی نسخه‌ها حاوی پیاز ریز شده هستند، اما این اضافه کردن برای اصیل‌گرایان تورتیا اسپانیایی مورد اختلاف است.

۱۲. پاتاتاس براواس

پاتاتاس براواس یا پاتاتاس آلا براوا به معنی “سیب زمینی تند” است. این غذا با سیب زمینی سفید خرد شده تهیه می‌شود که تا زمانی که به لطافت رسیده‌اند دوبار سرخ شده‌اند، سپس با یک سس تند ترکیبی از پیاز، سیر، پودر فلفل چیلی و فلفل دلمه‌ای پوست شده، پوشیده می‌شوند. این غذا در مادرید به وجود آمده است و به صورت تپاس در بارها و رستوران‌های مناطق مختلف اسپانیا سرو می‌شود.

منبع : MSM

جاذبه گردشگری کشور گرجستان

جاذبه گردشگری کشور گرجستان

11 خوراکی محلی فرانکفورت

11 خوراکی محلی فرانکفورت

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا