کیک عسلی یونانی

سه‌شنبه 9 آذر 1400 آشپزی

کیک عسلی یونانی

کیک عسلی یونانی

کیک عسلی یونانی

طرز تهیه:

1. فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مربعی به اندازه 25×25 را چرب کنید.

2. در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و الک کنید. کره و شکر را توسط همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.

3. سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به آن بیفزایید. بعد از آن وانیل را نیز اضافه کنید، مواد خشک را به همراه شیر به تناوب و در سه مرحله به باقی مواد اضافه کنید وب ا همزن بزنید تا یکدست شود. در نهایت گردوی خرد شده را نیز اضافه کنید.

4. مواد را درون قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از اطمینان از پخت قالب را از فر خارج کرده روی تور فلزی قرار دهید و اجازه دهید تا 15 دقیقه کیک درون قالب خنک شود.

5. سیروپ عسل (خنک شده) را با قلمو روی کیک ریخته بسته به میزان شیرینی و کم شیرین بودن کیک می توانید مقدار سیروپ را تغییر دهید. می توانید کیک را به اسلایس های مربع تقسیم کنید، در ظرف چیده و سرو نمایید.

طرز تهیه سیروپ عسل:

عسل و شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله کم قرار دهید تا برای 5 دقیقه بجوشد. می توانید به مقدار یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیروپ 2 دقیقه دیگر بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

طرز تهیه انواع کوفته (1)

ژله بستنی

ژله بستنی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا