کیک رنگین کمان/ طرز تهیه کیک رنگین کمان خوشمزه

یکشنبه 4 مهر 1400 آشپزی
کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان

کیک دسر  خوشمزه ای هستند که تهیه آن در خانه کار سختی نیست . امروز با طرز  تهیه کیک رنگین کمان در کنار شما هستیم  . در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کیک تولد با تزئین ساده و کیک کشمش و گردو و چیز کیک توت فرنگی خوشمزه را مشاهده کنید.

کیکک رنگین کمان

مواد لازم برای تهیه کیک رنگین کمان

  1. آرد قنادی: ۴ و ۱/۲ پیمانه
  2. پودر شکر:3 پیمانه
  3. زرده تخم مرغ: ۸ عدد
  4. بیکینگ پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق سوپخوری
  5. شیر پرچرب: ۲ پیمانه
  6. نمک : ۱ قاشق چایخوری
  7. عصاره وانیل:۱ قاشق سوپخوری
  8. کره: ۳۵۰ گرم
  9. رنگ خوراکی ژلی: از هر رنگ یک قاشق چای خوری
  10. خامه فرم گرفته: ۶ پیمانه

طرز تهیه کیک رنگین کمان

  • برای تهیه هر کیک  مواد اولیه را 1 ساعت قبل خارج از یخچال قرار دهید
  • فر را 15 دقیقه قبل روی درجه حرارت 175درجه سانتی گراد روشن کنید.
  •   آرد و نمک و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید
  • برای تهیه کیک ابتدا کره نرم شده را در ظرفی بریزید و پودر شکر را به آن اضافه نمایید.و با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید  تا کره و شکر کاملا نرم و روشن شود.
  • بعد تمام زرده ها را یکباره به مخلوط شکر و کره  اضافه کرده و با دور کند هم زن خوب هم بزنید تا یک مایع  یکدستی حاصل شود. می توانید در این مرحله هم زدن زرده ها از رنده پوست لیمو استفاده کنید که طعم خوبی به کیک می دهد.
  • سپس عصاره وانیل را به شیر پرچرب اضافه کنیدو باید شیر و مواد خشک به مخلوط زده شده اضافه شود،آرد را کم کم به مواد اضافه کنیدو سپس شیر اضاف کنید و شیر و آرد را به ترتیب اضاف کنند و هم بزند تا آرد و شیر تمام شود .
  • بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر همزن را خاموش کنید و تمام مواد پاشیده شده اطراف ظرف را  با لیسک جمع کنید و در مرکز خمیر قرار دهید و با لیسک هم بزنیدتا خمیر یکدست شود.
  • حال که خمیر کیک به دست آمد آن را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و رنگ‌های دلخواه را به هر کدام از قسمت ها  اضافه کنید، رنگین کمان می‌تواند هفت رنگ یا شش رنگ باشد اگر می‌خواهید تعداد رنگ‌ها را کمتر کنید .
  • سپس ته قالبها را چرب کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته و در  طبقه وسط فر بپزید ( دمای 175 درجه به مدت 20دقیقه ) .به تعداد قالب‌هایی که در دسترس دارید و فضای فر خمیر‌های رنگی تهیه کنید.، اگر فر فضای کافی داشته باشد می‌توان هم زمان ۳ عدد کیک رنگی تهیه کرد.
  • بعد از پختن کیک‌ها قالب را از فر خارج کنید و 5 دقیقه بعد کیک را از قالب خارج کنید .سپس هر کیک رنگی را داخل کیسه نایلونی بپیچیدتا کیک برای خامه کشی نرم بماند.
  •  خمیر‌هایی که در بیرون فر در نوبت پخت قرار دارند را به خوبی با سلفون بپوشانید تا کیفیت آن‌ها حفظ شود.
  •  بهتر است خمیر و کیک‌ها یک روز قبل آماده شده باشند و خامه کشی کیک روز بعد انجام شود.
  • برای خامه کشی کیک ابتدا مقداری خامه فرم گرفته رادر مرکز ظرف سرو گذاشته و اولین لایه کیک که رنگ بفش است را روی آن بگذارید و خامه فرم گرفته روی لایه بنفش بمالید.سپس لایه آبی را روی خامه بگذارید، دقت داشته باشید لبه‌های دو لایه کیک رنگی کاملا بر هم منطبق باشد تا کیک صاف و منظم داشته باشد.
  • ترتیب رنگ را به این صورت قرار دهید تا کیک شما زیباتر شود: بنفش، آبی، سبز، زرد، نارنجی و قرمز.
  • سپس روی کیک و تمام سطح اطراف آن را با خامه فرم گرفته شده بپوشانید و کاملا صاف کنید .
  • در تزیین نهایی کیک رنگین کمان سطح خامه کشی شده اطراف کیک را با ترافل‌های ریز رنگی بپوشانید تا ظاهر کیک کاملا رنگین کمانی شود و بعد از برش هم رنگین کمان زیبای داخل آن اشکار شود .
  • بعد از خامه کشی کیک رنگین کمان کیک را حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا لایه‌ها به خوبی فیکس شود و آماده سرو گردد.

طرز تهیه همبرگر عدس و گردو

طرز تهیه بورک گوشت و بورک سوسیس

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا