کینوا / طرز تهیه چند صبحانه مقوی وخوشمزه با کینوا

پنج‌شنبه 24 تیر 1400 آشپزی
کینوا

کینوا یا خاویار گیاهی دانه با ارزش  غذایی فراوان که پروتیئن بالایی دارد و برای  ورزشکاران غذای مناسبی است چون کینوا پروتئین بالای  دارد بسیار مناسب برای صبحانه است . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه چند صبحانه مقوی با کینوا با ما همراه باشید.

تاثیر مصرف کینوا بر کاهش وزن

اگر اهل ورزش هستید یا قصد کاهش وزن دارید  یا اگر گوشت قرمز مصرف نمی کنید حتما  مصرف کینوا را در رژیم غذای خود بگنجانید . چرا که دارای پروتئین بالای است که باعث تقویت بدن می شود  مصرف  پروتئین بالا در وعده صبحانه باعث کاهش  گرسنگی و اشتهای کاذب شده که در نهایت باعث کاهش وزن می شود.با مصرف کینوا برای لاغری چون توده عضلانی بدن حفظ می شود پوست با لاغری شل و افتاده نمی شود ، مصرف پروتئین بالا در وعده صبحانه باعث افزایش تمرکز و یادگیری در طول روز  می شود.

 

کینوا

کینوا

طرز پخت کینوا

  • کینوا :۲ فنجان
  • آب : ۲.۵ فنجان

پخت گیاه کینوا  شبیه به پخت  برنج سفید است . برای پخت کینوا ابتدا کینوا را به خوبی بشویید.  یک پیمانه کینوا را با ۲ پیمانه آب یا آب مرغ یا گوشت به مدت  ۱۵ دقیقه و با حرارت ملایم می‌پزند تا  آب آن جمع شود برای خوش طعم‌تر شدن کینوا می توانید مقداری روغن‌زیتون، لیموترش، نارنج، گوجه‌فرنگی و یا فلفل‌دلمه‌ای خرد شده، پودر کاری، ادویه‌جات و سبزیجات معطر به آن اضافه کنید. برای اینکه کینوا له نشود در میزان آب دقت کنید

طرز تهیه سالاد کینوا را اینجا بخوانید

 طرز تهیه صبحانه خوشمزه با گوجه فرنگی و کینوا :

مواد لازم :

  • گوجه فرنگی نگینی :۶ عدد
  • کینوا پخته شده :1/2 فنجان
  • روغن زیتون :1 قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان : 1 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پونه کوهی :1 قاشق چایخوری
  • نمک دریا و فلفل سیاه :به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1.  در یک تابه مناسب مقداری روغن زیتون ریخته و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید تا بپزد کمی نمک و فلفل به آن زده و کنار بگذارید .
  2. کینوا پخته شده  را با 1/2  فنجان پنیر پارمزان مخلوط کنید.
  3. تخم مرغ را  آبپز یا نیمرو بپزید
  4. کینوا و تخم مرغ و گوجه فرنگی را داخل بشقاب ریخته و با پنیر چدار باقی مانده و پونه کوهی و فلفل سیاه تزیین کنید . صبحانه شما آماده است.
کینوا

کینوا

طرز تهیه فرنی کینوا

مواد لازم

  • کینوا پخته شده  :1/4 فنجان
  •  لیوان جو دوسر ریز: 1/4لیوان
  •  شیر سویا: 300 میلی لیتر
  • 1قاشق غذاخوری پودر خوراکی صورتی
  • 1قاشق غذاخوری شربت افرا
  • دانه انار، بلوبری منجمد و گلهای صورتی برای تزیین

طرز تهیه :

برای تهیه فرنی کینوا  کینوا را با شیر پخته سپس همه مواد اولیه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا  استراحت کند. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و تزئین کنید.

 

طرز تهیه پودینگ کینوا

پودینک کینوا بسیار خوشمزه و مقوی است . برای تهیه آن ابتدا کینوا را به خوبی شسته و با مقداری شیر بادام و شربت افرا بپزید. سپس با دارچین و کمی کره بادام زمینی ترکیب  کنید. سپس با موز خرد شده و مربای تمشک و دانه چیا میل کنید.

 فرنی کینوا و چیا

برای تهیه فرنی کینوا ابتدا کینوا را به خوبی شسته و با، چیا، شیر نارگیل ترکیب  کرده و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و به غلظت مورد نظر شما برسد. سپس با بادام پرک خام، نارگیل خشک شده و توت فرنگی  میل کنید.

 پودینگ چیا وکینوا

  • 3 قاشق کینوا
  • 1/2 موز له شده 
  • 1لیوان آب
  • موادبرای تزیین: دانه چیا و شیره و کره بادام زمینی و توت فرنگی

طرز تهیه

  1.  برای تهیه این صبحانه خوشمزه  ابتدا سه قاشق کینوا را  به خوبی شسته و با یک لیوان آب  به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
  2. سپس نصف موز له شده به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر اجازه دهید بپزید.
  3. وقتی به غلظت دلخواه رسید با دانه چیا، کره بادام زمینی، شیره و توت فرنگی میل کنید.

طرز تهیه صبحانه خوشمزه با کینوا

  • 1/2 پیمانه کینوا
  • 1و 1/2 فنجان شیر نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
  • 2 قاشق چایخوری شربت افرا (یا عسل )

 

برای تهیه این صبحانه نیر کینوا را با شیر نارگیل  درون قابلمه بریزید تا بپزد . دارچین و پودر نارگیل و شربت افرا را به کینوا در حال پخت اضافه کنید. اگر احساس کردید کینوا به آب بیشتری نیاز دارد آب بیشتری اضافه کنید تا قوام یابد. بعد از پخت فرنی کینوا را با موز و سیب و گردو و زغال اخته میل کنید..

طرز تهیه کیک نوتلا

طرز تهیه پلو مکزیکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا