کادایف شیری

چهارشنبه 22 دی 1400 سلامت
کادایف شیری

 

کادایف شیری با تزئین پسته و فندق، یک دسر شیک و خوشمزه برای میهمانی هاست.

کادایف شیری

کادایف شیری با تزئین پسته و فندق، یک دسر شیک و خوشمزه برای میهمانی هاست.

مواد لازم:

  رشته کادایف: ۵۰۰ گرم

    کره (ذوب شده): یک پیمانه

    فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین

    شیر: ۳ پیمانه

    شکر: ۴ پیمانه

    پودر پسته: برای سرو

    خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو

کادایف شیری؛ یک عصرانه دلپذیر

کادایف شیری

کادایف شیری

طرز تهیه:

۱. شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید.

۲. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

۳. دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید.

۴. رشته ها را در حفره های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره ها پر شوند.

۵. سپس مقداری فندق پودر شده به آنها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید.

۶. بقیه کره ذوب شده را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

۷. آنها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آنها بریزید.

۸. سپس آنها را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آنها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.

 

چرا سرطان معده می‌گیریم؟

چرا سرطان معده می‌گیریم؟

آلودگی هوا و تاثیر آن روی پوست

آلودگی هوا و تاثیر آن روی پوست

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا