طرز تهیه مافین انجیر

دوشنبه 4 مرداد 1400 آشپزی

انجیر خواص فراوانی دارد و می توان با آن خوراکی های خوشمزه ای درست کرد. در این مطلب طرز تهیه مافین انجیر را برایتان آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد
  • ۵۰ گرم کره نرم شده
  • ۱ پیمانه شکر
  • 2 /1  پیمانه شیر
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ ق م بیکینگ‌پودر
  • 4 /1  ق چ وانیل ‌‌‌‌
  • 2 /1 و1 پیمانه انجیر له‌ شده
  • به میزان لازم بادام پرک شده

طرز تهیه :

د ر یک کاسه مناسب کره نرم شد ه و شکر را باهمزن برقی بزنید تا یکد ست شوند. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را هم اضافه کرد ه، به هم زد ن اد امه د هید تا کاملاً باهم مخلوط شوند.حالا باید شیر را اضافه کنید و به هم زد ن اد امه د هید. بعد ازآنکه مواد خوب باهم مخلوط شد ند، انجیرهای له‌شد ه را اضافه کرد ه و هم بزنید. آرد و بیکینگ‌پود ر را باهم مخلوط کرد ه و الک کنید، سپس به‌آرامی به مایه مافین بیفزایید.

فر را با د مای 180 د رجه سانتی گراد روشن کنید تا د اغ شود. د اخل قالب‌های مافین کپسول لایه د ار نچسب قرار د هید، سپس 4/3 کپسول‌ها را از مواد پر کنید و روی آنها مقد اری باد ام پرک شده  هم قرار د هید.حالا سینی مافین را روی طبقه وسط فر به مد ت 30 د قیقه قرار د هید تا آماد ه شوند.

طرز تهیه استانبولی

طرز تهیه خوراک مرغ و آلو سیاه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا