چرتمه؛ خورش سنتی سمنان

 

 در بخش قبلی به معرفی غذاهای سنتی سمنان پرداختیم ذر این بخش اشپزی دایان با آموزش خورش چرتمه سمنانی  همراه ما باشید .با طبخ این غذای متفاوت، مهمانانتان را شگفت‌زده کنید. طبخ و مزه‌کردن غذاهای محلی ایران، لذتی بی‌نظیر و وصف‌ناشدنی دارند.موقعیت جغرافیایی استان سمنان، بسیار خاص و اقلیم آن، بیابانی و نیمه‌بیابانی است. این استان همچنین به‌دلیل وضعیت آب و خاک، از موقعیت کشاورزی مطلوبی برخوردار نیست. گندم، جو، سیب‌زمینی، یونجه، چغندر، شبدر و پسته به‌عنوان محصولات کشاورزی این بخش از کشور عزیزمان شناخته می‌شوند. با این وجود، غذاهای استان سمنان از تنوع جالب و شگفت‌انگیزی برخوردار هستند.