دسرهای شکلاتی ساده و خوشمزه با مایکروفر

چهارشنبه 26 شهریور 1399 آشپزی

دسرهای شکلاتی خوشمزه و ساده 

وقتی نگاهمون به کیک های شکلاتی خوشمزه میفته ناخودآگاه آب دهنمون راه میفته. اما مطمئنا تا حالا به این فکر نکردید که میشه این کیک های خوشمزه رو خیلی سریع و فوری درستشون کرد. برای شما که عاشق شکلات هستید این دسرهای خوشمزه را در بخش آشپزی دایان توصیه میدهیم

مافین فنجانی

مواد لازم برای تهیه مافین فنجانی

  •     ۳ قاشق غذاخوری آرد
  •     ۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ
  •     ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن
  •     ½ قاشق چای خوری وانیل
  •     ۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر
  •     ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     ۲ قاشق غذاخوری شیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

 طرز تهیه

1. آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید.2. شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال یا همرن به خوبی هم بزنید.

3. خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید.

4. این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.

 

مافین فنجانی

کلوچه شکلاتی

مواد لازم

  •     ۱۵۰ گرم کره
  •     ۶۵ گرم پودر کاکائو
  •     ۲۰۰ گرم شکر
  •     ۲ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  •     ۱۰۰ گرم آرد

طرز تهیه

1. کره را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر آب کنید. شکر، پودر کاکائو و وانیل را اضافه کرده و  با همزن برقی هم بزنید.

2. تخم مرغ ها و آرد را اضافه کرده و هم  زدن را ادامه دهید.

3. قالب را با کره چرب کنید. خمیر را داخل قالب بریزید و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید.

کلوچه شکلاتی

کیک شکلاتی

مواد لازم

  •     ۱۰۰ گرم شکلات
  •     ۱۰۰ گرم شکر
  •     ۵۰ گرم کره
  •     ۳ عدد تخم مرغ
  •     ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     ۱ شیشه نوتلا
  •     100 گرم آرد

کیک شکلاتی

1. کره وشکلات را به روش بن ماری  گرم کرده و با هم ترکیب کنید.

2. تخم مرغ ها و شکر را  با هم زن هم بزنید تا ترکیب نرمی به دست بیاید.

3. سپس آردو بیکینگ پودر 3 بار الک شده  را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر روشن و پف کرده به دست بیاید.

4.وقتی کره و شکلات ذوب شده کمی سرد شد به خمیر اضافه کرده و هم زده تا  کامل با هم مخلوط شوند . مواد را داخل قالب بریزید و به مدت ۵ دقیقه در مایکروفر در درجه بالا قرار دهید. کیک را در ۳ لایه برش بزنید و بین آن ها نوتلا بریزید و در آخر روی کیک را با نوتلا یا شکلات ذوب شده  بپوشانید.

غذاهای سنتی و معروف استان سمنان

کباب بال مرغ عسلی ترد و خوشمزه +طرز تهیه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا