۲ روش دستور پخت کیک گوشت بدون فر

شنبه 23 بهمن 1400 آشپزی
پخت کیک گوشت بدون فر

۲ روش دستور پخت کیک گوشت بدون فر

۱) کیک گوشت بدون فر با سیب زمینی و پیاز

مواد لازم
گوشت چرخ کرده500 گرم
پیاز1 عدد
سیر1 حبه
سیب زمینی500 گرم
کره4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
سس ورچستربه میزان لازم
سس کچاپبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید، کمی نمک و کره به آن اضافه کنید و بکوبید تا له شوند.
  2. پیاز و سیر را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  4. مخلوط گوشت را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک همبرگر بزرگ به ضخامت ۱.۵ سانتی‌متر درآورید.
  5. تابه را روی حرارت داغ کنید و کمی روغن در آن بریزید. گوشت‌ها را در تابه قرار دهید و اجازه دهید هر طرف آن‌ها ۱۰ دقیقه بپزد و سرخ شود.
  6. اطراف گوشت‌ها را پس از سرخ شدن با یک چاقوی تیز برش بزنید تا کاملا گرد شوند.لایه های گوشت برای کیک گوشت
  7. یک لایه از گوشت را در ظرف سرو قرار دهید، روی آن را با سس کچاپ بپوشانید.

    پخت کیک گوشت بدون فر

    پخت کیک گوشت بدون فر

  8. لایه دوم گوشت را روی لایه اول قرار دهید و روی آن را با سس ورچستر بپوشانید.
  9. لایه سوم را روی لایه دوم قرار دهید و با سیب زمینی له شده روی آن را بپوشانید.
  10. سیب زمینی له شده را برای پوشاندن اطراف گوشت‌ها استفاده کنید و با کارک روی سطح آن را صاف کنید تا مانند کیک شود.
  11. برای تزیین کیک گوشت، مقداری از سیب زمینی له شده را در قیف بریزید و با استفاده از آن کیک را تزیین کنید. همچنین می‌توانید از سس کچاپ استفاده کنید.پوشاندن لایه های گوشت با سیب زمینی
  12. کیک گوشت را برش بزنید و به صورت داغ سرو کنید.
پخت کیک گوشت بدون فر

پخت کیک گوشت بدون فر


۲) کیک گوشت بدون فر با قارچ و تخم مرغ

مواد لازم
گوشت چرخ کرده300 گرم
قارچ200 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
هویج نگینی خرد شده1 عدد
پیاز1 عدد
نمک1 قاشق مرباخوری
بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
روغن مایع1/2 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
ماست1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
زعفران ساییدهبه میزان لازم
نمک، فلفل، ادویه ایتالیایی و زردچوبهبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا شفاف شود، سپس فلف دلمه‌ای و هویج را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند.
  2. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  3. نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه ایتالیایی را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  4. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی ان گرفته شود، سپس حرارت را خاموش کنید.
  5. آرد، نمک، بکینگ پودر، فلفل، زردچوبه و زعفران ساییده را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید تا یکدست شوند.
  6. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید تا کرم رنگ شوند، سپس روغن و ماست را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  7. مخلوط آرد را به تدریج به مایه تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
  8. کف یک قابلمه نچسب را کمی چرب کرده و نیمی از مایه‌ی خمیر را در آن بریزید.
  9. مایه‌ی گوشت را روی خمیر ریخته و روی آن را با نیم دیگر مایه‌ی خمیر بپوشانید.
  10. قابلمه را روی حرارت ملایم با شعله پخش کن قرار دهید و روی درب آن دمی بگذارید.
  11. حدود ۳۰-۱۵ دقیقه صبر کنید تا یک طرف کیک بپزد، سپس آن را برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر هم پخته و طلایی شود.
  12. کیک گوشت را در ظرف سرو بکشید و با سس کچاپ میل کنید.

 

دستور پخت پیتزا تابه ای بدون فر

دستور پخت پیتزا تابه ای بدون فر

کباب کوبیده مرغ

دستور پخت کباب کوبیده مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا