پخت چیکن کانلونی غذای ایتالیایی / کانلونی سینه مرغ

پنج‌شنبه 8 اردیبهشت 1401 آشپزی
طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

کانلونی مرغ یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طرز تهیه آسان است .این غذا را هم بعنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو می کنند.برای مشاهده مقالات بیشتر از سایت مجله آشپزی دایان مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی

  • 10 عدد کانلونی
  • 3 عدد پیاز بزرگ
  • 6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون  ( 90 میلی لیتر )
  • 2 عدد سینه مرغ بزرگ
  • 5 قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( 100 گرم )
  • 1 قاشق سوپ خوری نمک ( 15 گرم )
  • 2 عدد گوجه قرمز خرد شده
  • 2 قاشق سوپ خوری جوز هندی ( 30 گرم )
  • 1 بسته خامه بشامل ( 125 گرم )
  • 1 قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( 15 گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری

 

طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

 

دستور پخت مرغ کانلونی:

1. آب را درون قالمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا آآب بجوشد.بعد پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

2. در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید

4.روغن در ماهی تابه  بریزید و  فیله های مرغ را سرخ کنید.

5. پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

6. وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

7. با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.

8. مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی  خرد شده را اضافه کنید.

9. حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.

 

کیک هلندی

کیک هلندی

ساندویج بوریتو گوشت مکزیکی

ساندویج بوریتو گوشت مکزیکی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا