طرز پخت چیکن کانلونی
کانلونی مرغ یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طرز تهیه آسان است .این غذا را هم بعنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو می کنند.برای مشاهده مقالات بیشتر از سایت مجله آشپزی دایان مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.
مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی
- 10 عدد کانلونی
- 3 عدد پیاز بزرگ
- 6 قاشق سوپ خوری روغن زیتون ( 90 میلی لیتر )
- 2 عدد سینه مرغ بزرگ
- 5 قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( 100 گرم )
- 1 قاشق سوپ خوری نمک ( 15 گرم )
- 2 عدد گوجه قرمز خرد شده
- 2 قاشق سوپ خوری جوز هندی ( 30 گرم )
- 1 بسته خامه بشامل ( 125 گرم )
- 1 قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( 15 گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری
طرز پخت چیکن کانلونی
دستور پخت مرغ کانلونی:
1. آب را درون قالمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا آآب بجوشد.بعد پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.
2. در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید
4.روغن در ماهی تابه بریزید و فیله های مرغ را سرخ کنید.
5. پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.
6. وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.
7. با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.
8. مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید.
9. حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.
ارسال دیدگاه