پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری یکی پاستاهای خوشمزست که طرفداران زیادی هم دارد و شما می توانید در این مطلب با طرز تهیه این پاستا آشنا شوید.
مواد لازم برای خرده نان های رویه
- کره 4 ق غ
- خرده نان 2 فنجان
- ساقه پیازچه خرد شده 3 ق غ
مواد لازم برای پاستا و سس
- سیر 1 بوته
- روغن زیتون به مقدار لازم
- پاستا 450 گرم
- کره 8 ق غ
- آرد 6 ق غ
- شیر 5 فنجان
- پنیر چدار رنده شده یک و نیم فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده نصف فنجان
- پودر خردل نصف ق چ
- نمک 1 و نیم ق غ
- فلفل سیاه 1 ق چ
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
برای تهیه خرده نان های رویه پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت 1-2 دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس کناری بگذارید .
برای تهیه پاستا و سس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.بوته سیر را شسته و خشک کنید . یک سوم بالای بوته سیر را برش زده و به همراه بقیه سیر داخل فویل گذاشته رویش روغن زیتون و نمک و فلفل زده و در فویل پیچانده و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.
بعد از پخت با شار دست از قسمت پایینی بوته ، حبه های سیر را از پوست جدا کرده و با چنگال آن ها را پوره کنید.
پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.یک ظرف کم عمق به اندازه ی 32 * 22 سانتی را با کره چرب کنید.کره را روی حرارت ذوب کرده آرد را با کره تفت دهید.
سپس سیر را به آن اضافه نموده مخلوط نمایید و حدود 1-3 دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود . شیر را به آرد اضافه نموده به مدت 3 دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید سپس پنیرها ، پودر خردل ، نمک و فلفل را اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.
ماکارونی و آبی که نگه داشته بودید را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل نموده خرده نان ها را رویش بپاشید و به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.
ارسال دیدگاه