انواع دسر با هلو
۱. دسر هلو کبابی و پنیر
- مواد لازم
پنیر ماسکارپونه 175 گرم
هلو 4 عدد
مغز گردوی خردشده 40 گرم
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
شیره افرا یا خرما 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه
هلوها را پس از شستن از وسط نصف کرده و هسته آنها را خارج کنید.
پنیر ماسکارپونه و گردو را در کاسه کوچکی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند؛ سپس آن را در یخچال قرار داده تا سرد شود.
روی هلوها را با کمی روغن چرب کرده، سپس آنها را به مدت ۱۰-۵ دقیقه روی زغال، کباب کنید.
هلوهای کباب شده را در ظرف سرو بچینید و درون آنها را با مخلوط پنیر ماسکارپونه و گردو پر کنید.
مقداری شیره افرا یا خرما روی آن بریزید و بلافاصله سرو کنید.
۲. دسر ساده هلو
- مواد لازم
هلوی درشت رسیده 4 عدد
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
پرتقال 1 عدد
آب انگور شیرین یا هر نوع میوه شیرین دیگر 200 میلی لیتر
دستور تهیه
هلوها را شسته و هسته آنها را خارج کنید؛ سپس پوست آنها را گرفته و به صورت برشهای نازک خرد کنید.
برشهای هلو را در ظرف سرو بریزید و روی آن پودر قند بپاشید.
حال پوست پرتقال را گرفته، قسمت سفید رنگ پوست پرتقال را جدا کرده و دور بریزید؛ سپس قسمت نارنجی پوست پرتقال را به صورت خلالی برش زده و در کاسه آب سرد بریزید.
پس از ۳۰ دقیقه، خلالهای پوست پرتقال را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شوند.
آب پرتقال را گرفته، با آب انگور مخلوط کرده به روی هلوها اضافه کنید.
دسر هلو را با خلال پوست پرتقال تزئین کرده و سپس سرو کنید.
۳. دسر هلو با کیک و کمپوت
- مواد لازم
کمپوت هلو 2 قوطی (معادل 450 گرم)
شکر قهوهای 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
کیک زعفرانی یا ساده 500 گرم
بادام پرک 3/4 فنجان
کره سرد 1/2 فنجان
مراحل تهیه
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. (۱۸۰ درجه سانتیگراد)
قالبی به ابعاد ۲۶*۱۸ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.
یک قوطی کمپوت هلو را همراه با شربت در داخل قالب بریزید.
کمپوت هلوی دیگر را صاف کرده تا شربت آن گرفته شود؛ سپس فقط تکههای هلو را به قالب اضافه کنید.
شکر قهوهای و پودر دارچین را روی هلوها بپاشید.
کیک زعفرانی را خرد کرده و به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
پرک بادام را به عنوان آخرین لایه ریخته، سپس کره را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و با فاصله روی دسر قرار دهید.
قالب را ۴۰-۳۵ دقیقه در فر قرار داده تا روی دسر به رنگ طلایی مایل به قهوهای درآید.
دسر هلو را از فر خارج کرده و به صورت گرم میل کنید.
۴. دسر لایه ای هلو با خامه
- مواد لازم
شکر 1 فنجان
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
شیر کم چرب 3 فنجان
زرده تخم مرغ 6 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
کیک اسفنجی ساده 500 گرم
شربت پرتقال 1/4 فنجان
هلوی پوست کنده و ورقه شده 4-6 فنجان
بلوبری یا تمشک یا هر میوه دیگری 2-4 فنجان
بادام پرک بوداده 1/2 فنجان
خامه فرم گرفته به میزان لازم
دستور تهیه
شکر، نشاسته ذرت و نمک را در شیرجوش یا قابلمه بزرگی مخلوط کنید
شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم زده تا به جوش آید و غلیظ شود.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید مخلوط به مدت ۲ دقیقه دیگر بجوشد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
زردههای تخم مرغ را در کاسهای ریخته و مقدار کمی از مخلوط فوق را به صورت داغ به آن اضافه کرده و هم بزنید تا زردهها باز شوند.
سپس مخلوط را به قابلمه برگردانید و مرتب هم بزنید.
اجازه دهید مخلوط بر روی حرارت ملایم به مدت ۲ دقیقه بجوشد، سپس فورا آن را از روی حرارت برداشته و در کاسهای بریزید.
حال وانیل را به آن اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود.
روی مواد را با سلفون بپوشانید و حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
کیک ساده اسفنجی را به قطعات مکعبی کوچکی به ابعاد ۱ سانتیمتر برش زده، سپس نیمی از برشهای کیک را کف ظرف سرو بریزید.
۲ قاشق غذاخوری از شربت پرتقال را روی کیک بریزید و روی آن را با نیمی از تکههای هلو و بلوبری بپوشانید.
۱/۴ فنجان از بادام پرک و نیمی از مخلوط آماده شده را به ترتیب در لایههای جداگانه به ظرف سرو اضافه کنید.
لایهها را تکرار کنید تا همه مواد تمام شود.
روی ظرف سرو را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
در آخر روی دسر هلو را با خامه فرمگرفته و تکههای هلو و بلوبری تزئین کرده و به صورت سرد سرو کنید.
۵. دسر هلو با کیک بادام
- مواد لازم
آرد چند منظوره 3 فنجان
شکر 1.5 فنجان
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
روغن قنادی 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
هلوی متوسط پوست کنده و خرد شده 9 عدد
اسانس بادام 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 4 قاشق چایخوری
دستور تهیه
فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد، ۱ فنجان شکر، بکینگ پودر، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و سپس کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط فوق را هم بزنید تا کره ذوب شده و مواد خشک به کره آغشته شوند.
تخم مرغ و وانیل را در ظرف دیگری هم بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس آن را به مخلوط آردی فوق اضافه کنید؛ مواد را با چنگال هم بزنید تا مخلوط خمیری یکدستی حاصل شود.
۲ فنجان از مخلوط خمیری فوق را برای روی دسر کنار گذاشته و بقیه را در قالب چرب شدهای به ابعاد ۱۸*۲۶ سانتیمتر بریزید. (سایز قالب خیلی مهم نبوده و میتوانید از سایزهای دیگر استفاده کنید.)
تکههای هلو و اسانس بادام را در کاسهای ریخته و با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگری نشاسته ذرت و باقیمانده شکر را مخلوط کرده، سپس به مخلوط هلو بیافزایید و هم بزنید تا تکههای هلو کاملا به آن آغشته شوند.
هلوها را در قالب پهن کنید؛ بهطوری که یک لایه هلو روی مخلوط خمیری را بپوشاند.
روی لایه هلو را با مخلوط خمیری که قبلا کنار گذاشته بودید، بپوشانید.
قالب را در فری که قبلا گرم کردهاید به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی دسر طلایی مایل به قهوهای شود.
اجازه دهید دسر هلو در قالب کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید.
ارسال دیدگاه