مواد لازم برای درست کردن خمیر کروسان:
- آرد گندم: دو و نیم پیمانه
- کره: ۱۲۵ گرم
- خامه: یک پیمانه
- بیکینگ پودر: ۲ و نیم قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای درون کروسان:
- سیبزمینی: ۱ عدد
- پیاز: یک عدد
- هویج: یک عدد
- فیله مرغ: ۵ عدد
- فلفل دلمهای: یک عدد
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: به مقدار کم
- زرده تخم مرغ: ۲ عدد
- نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور پخت:
طرز تهیه خمیر کروسان:
ابتدا در یک ظرف آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید.
کره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.
خامه را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و بگذارید ۱۵ دقیقه استراحت کند.
برای تهیه مواد داخل کروسان،
1-در یک تابه کره را ذوب کنید. سیبزمینی و هویج ریز شده را تفت دهید تا کمی پخته شوند. به ترتیب مرغ، پیاز و فلفل دلمهایک می تفت دهید وبعد نمک و فلفل سیاه,سیر، پاپریکا، نعنا خشک، را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ پخته شود. سپس جعفری را اضافه کرده و وتغت بدهید . سپس شعله را خاموش کنید.مواد ما آماده است
2-حال فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.
3- بعد از استراحت؛ خمیر را بر روی یک سطح صاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو قسمت توپ شکل تقسیم کنید. یکی از خمیرها را برداشته و با وردنه صاف کنید و به صورت مثلثی برش دهید. یا میتوانید مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کنید.
4-یکی از مثلثها را برداشته و با وردنه باز کنید تا اندازه آن کمی بزرگتر شود. قطر حدود ۲ میلیمتر شود.
5- مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و آن را تا نوک مثلث رول کنید. سپس گوشه راست و چپ را کمی خم کنید.
6-کروسانها را بر روی سینی فر قرار داده و روی آن تخممرغ همزده مالیده و کنجد بپاشید.
7-سینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید تا رنگ آن طلایی شود.
نوش جان…….
ارسال دیدگاه