مافین تن ماهی

دوشنبه 8 آذر 1400 آشپزی

اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، ابدا نگران نباشید، ما به شما مافین تن ماهی را آموزش می دهیم، که هم به راحتی بتوانید آنها را درست کنید و هم خیلی حرفه ای به نظر بیایید.

طرز تهیه مافین تن ماهی:

1. گوجه فرنگی ها را اسلایس کرده و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. کدو سبزها را از درازا نازک برش دهید. آنها را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کدوهای سرخ شده را روی حوله مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس به صورت یک لایه کف ظرف فر بچینید و برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.

 

2. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

مافین تن ماهی

مافین تن ماهی

مافین تن ماهی

مواد لازم مافین تن ماهی:

  • تخم مرغ: یک عدد
  • ماست پرچرب: 150 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • تن ماهی: 150 گرم
  • جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک سوم قاشق چای خوری
  • تره فرنگی (ریز خرد شده): نصف یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری تازه (ریز خرد شده): یک عدد
  • روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم

طرز تهیه مافین تن ماهی:

1. تخم مرغ، ماست، روغن زیتون و برگ جعفری خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تن ماهی و تره فرنگی ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. آرد را با جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

2. پس از اینکه مواد را مخلوط کردید، آن را در حفره های قالب مافین بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را از فر در آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.

 

غذاهای تایلند

غذاهای تایلند

omlate asfnaj

املت اسفناج / طرز تهیه املت اسفناج به 2 روش

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا