ته دیگ آردی

دوشنبه 8 آذر 1400 آشپزی

 ته دیگ آردی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. شما می توانید این ته دیگ ترد و خوشمزه را برای همه برنج های خود استفاده کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید .

در ضمن اگر مایل هستید می توانید ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .

مواد لازم ته دیگ آردی :

 

  •     آرد  ۳ قاشق غذاخوری
  •     آب  ۱ لیوان
  •     نمک به میزان لازم
  •     زعفران دم کرده  ۱ قاشق غذاخوری
  •    روغن  ۴ قاشق غذاخوری
ته دیگ آردی

ته دیگ آردی

1- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده را به آن اضافه می کنیم.

2- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.

3-می توانید بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

 

نکاتی در مورد طرز تهیه ی ته دیگ آردی:

1– این میزان مواد برای ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را افزایش دهید.

2– غلظت مواد شما باید مثل ماست رقیق باشد.

ته دیگ آردی

ته دیگ آردی

 

خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ

جوجه و کوبیده

جوجه و کوبیده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا