طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

یکشنبه 3 فروردین 1399 آشپزی
پیتزا مخصوص ایتالیایی

پخت پیتزا  اصلی  ایتالیایی

مواد لازم:

آرد:280 گرم
مخمر خشک:  7 گرم
آب ولرم:150 میلی لیتر
شکر:4 قاشق غذاخوری
روغن زیتون:20 میلی لیتر
سیر:مقداری بابت سلیقه خود
پیاز:نصف یک پیاز
گوجه فرنگی پوره شده: 250 میلی لیتر
پنیر پیتزا موزارلا بوفالو:125 گرم
برگ ریحان:20 گرم
ژامبون مرغ یا گوشت:100 گرم
انجیر:۳ عدد
نمک/فلفل/آرد برای سطح کار به مقدار لازم

As soon as the pizza is finished, cover with arugula leaves and Parma ham. Quarter figs and distribute over the pizza . Enjoy served warm.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی:

 

۱-برای خمیر ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید

۲-حالا روغن زیتون و را به  خمیر مان اضافه میکنیم

۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم ب 1 – 2 ساعت تا استراحت کند تا خمیر دوبرابر شود

۴-برای سس ، سیر و پیاز ریز خرد کنید.

۵-بعد ، پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. بعد گوجه فرنگی های پوره شده  را بریزید و شکر و  نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را بگذارید تا تقریباً  روی حرارت کم 5 – 7 دقیقه جا بیفتد.

۶-فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد / 355 درجه فارنهایت گرم کنید. در مرحله بعدی ، خمیر را روی یک سینی پخته شده قرار دهید.

۷-سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.

۸-حالا پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی در پیتزا بچسبانید. سپس ، پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد / 355 درجه فارنهایت پخت کنید تا تقریباً. 20 – 25 دقیقه. تا قهوه ای طلایی.

۹-به محض اینکه پیتزا تمام شد ، آن را با برگهای ریحات  و ژامبون پارما بپوشانید.

و در آخر برای تزیین  انجیر و را روی پیتزا  قرا دهید

نوش جان………….

 

طرز تهیه متبل بادمجان

طرز تهیه متبل بادمجان غذایی لبنانی

پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال شکلاتی یک دسر بی نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا