پوست پرتقال شکلاتی یک دسر بی نظیر

دوشنبه 26 اسفند 1398 آشپزی
پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال شکلاتی یک دسر خوشمزه در کنار چای برای پذیرایی های عصرانه است .

در این جا می خواهیم طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی :

پوست پرتقال ۴-۵ عدد
شکر ۲ پیمانه
وانیل مقداری
شکلات تخته ای به میزان لازم
آب ۲ پیمانه
شکر اضافه به میزان لازم

طرز تهیه دسر پوست پرتقال شکلاتی:

1-ابتدا پوست پرتقال ها را گرفته و پوست ها را به صورت باریک و بلند خلال کرده (اگر می خواهید در نهایت پوست پرتقال شما ترد و شکننده باشد لایه سفید رنگ جدا می کنیم و اگر بخواهیم نرم شود لایه سفید را جدا نمی کنیم )

2- در  یک قابلمه آب رو می جوشانیم و در حین جوشیدن پوست  پرتقالها رو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش می کنیم و این کار رو سه مرتبه تکرار میکنیم.

بیشتر بخوانید : دسر هلو 

3- بعد برای دو سه ساعتی  پوست پرتقالها را درون آب سرد می گذاریمو در نهایت ابکش می کنیم.

4- سپس یک شهد با شکر و آب درست میکنیم  و حدود ۳۰ الی۴۰ دقیقه پوست پرتقالهات را  درون شهد می جوشانیم

5- پوست پرتقال ها را روی یک توری می گذاریم تا شهد اضافی آن خارج شده و یک شب پوست پرتقال ها خشک شود .

6- بعد توی شکر یا مخلوط شکر و وانیل می غلتانیم  .

7- شکلات  رو به روش بن ماری (به صورت غیر مستقیم روی بخار آب ) ذوب می کنیم و نصف خلالها رو توی شکلات میریزیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم تا خشک شود و سپس داخل یک ظرف در دار نگهداری کنید.

پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

طرز تهیه خمیر پیتزا با کیفیت

تهیه خمیر پیتزا با کیفیت در منزل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا