مهمترین بخش تهیه یک پیتزا خمیر آن است. خمیرهای آماده در همه سوپر مارکتها هست اما در واقع این خمیرهای آماده خشک هستند و لطافت کافی را ندارند.
یک پیتزا خوب و با کیفیت را با خمیر لطیف و خوش طعم، ترد و پفکی و باب میل خود با سبزیجات تازه یا انواع گوشت و به اندازه دلخواه خود در خانه تهیه کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون یا مایع: یک قاشق غذاخوری
- آرد سفید: یک پیمانه
- خمیر مایه فوری: یک قاشق مرباخوری
- شکر: یک قاشق سوپخوری
- آب ولرم: نصف پیمانه
- نمک: یک قاشق چایخوری
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل
- خمیر مایه را با یک لیوان آب ولرم در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
- سپس آرد الک شده را با خمیر مایه مخلوط میکنیم و نمک و روغن زیتون را به آنها اضافه کرده، همه مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و شروع به ورز دادن آن میکنیم تا خمیر نرم شود.
- بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز میدهیم. کار را ادامه میدهیم تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.
- یک طرف را با کمی روغن زیتون چرب می کنیم و خمیر را در آن قرار میدهیم. روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
- بعد از استراحت کردن خمیر پف میکند. میتوانید مقدار دلخواه از خمیر را برداشته و روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
فوت و فنها:
- هرچه خمیر را بیشتر ورز دهید، خمیری لطیفتر خواهید داشت.
- خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
- ظرفی را که میخواهید خمیر در آن استراحت کند، چرب کنید.
- به جای آب میتوانید از شیر استفاده کنید. شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر میشود.
ارسال دیدگاه