مهمترین بخش تهیه یک پیتزا خمیر آن است. خمیرهای آماده در همه سوپر مارکتها هست اما در واقع این خمیرهای آماده خشک هستند و لطافت کافی را ندارند
یک پیتزای خوب و با کیفیت را با خمیر لطیف و خوش طعم ،ترد و پفکی و باب میل خود با سبزیجات تازه یا انواع گوشت و به اندازه دلخواه خود در خانه تهیه کنید .
مواد لازم:
روغن زیتون یا مایع: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک پیمانه
خمیر مایه فوری: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق سوپخوری
آب ولرم نصف پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
برای تهیه خمیر پیتزا در منزل
۱. خمیر مایه را با یک لیوان آب ولرم در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
۲. سپس آرد الک شده را با خمیر مایه مخلوط میکنیم و نمک و روغن زیتون را به ۀنها اضاف کرده ،همه مواد کاملا با هم مخلوط شدند، شروع به ورز دادن آن میکنیم تا خمیر نرم شود.
۳. بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار داده و دوباره ورز میدهیم. کار را ادامه میدهیم تا هیچ هوایی داخل خمیر نماند.
۴. یک طرف را با کمی روغن زیتون چرب می کنیم و خمیر را در آن قرار می دهیم.روی ظرف را میپوشانیم و اجازه میدهیم بین یک تا دو ساعت خمیر استراحت کند.
۵. بعد از استراحت کردن خمیر پف می کند .می توانید مقدار دلخواه از خمیر را برداشته و روی ظرفتان پهن کنید و مواد پیتزا را روی آن بریزید. زیر ظرف را حتما با مقداری روغن چرب کنید.
فوت و فنها:
هرچه خمیر را بیشتر ورز دهید ، خمیری لطیف تر خواهید داشت .
خمیر مایه را حتما با آب ولرم مخلوط کنید.
ظرفی را که میخواهید خمیر در آن استراحت کند، چرب کنید.
به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید . شیر هم باعث تردتر شدن و مزه بهتر خمیر میشود.
ارسال دیدگاه