. در دستور پخت گراتن مرغ میتوانید برای ایجاد طعمی دلچسب و متفاوت از انواع سبزیجات نظیر سیب زمینی و قارچ و نخود فرنگی و فلفل دلمهای نیز استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه گراتن مرغ همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ
- سیبزمینی ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فیله مرغ ۳۰۰ گرم
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- قارچ ۳۵۰ گرم
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- آویشن یک قاشق چایخوری
- پودر سیر یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه یک قاشق چایخ
سس بشامل:
- آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه گراتن مرغ
- سیبزمینیها را آبپز کنید. پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید. سیبزمینیها را نیز بعد از پخت حلقهای کنید و در روغن پیاز سرخ کنید کنار بگذارید.
- مرغ را ریز خرد کرده و همراه با پودر سیر، آویشن، فلفل، نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و با هم تفت دهید.
- در ماهیتابه جداگانه قارچ خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا هنگامی که آبشان کشیده شود. سپس قارچ را به مخلوط مرغ اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید. در آخر نصف پنیر را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کرده و آن را تا آماده شدن سس در ظرفی بریزید.
- در این مرحله باید سس بشامل را حاضر کنید. یک ماهیتابه بردارید و کره را در آن ذوب کنید. سپس آرد را به آن افزوده و به آرامی تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود
- سپس به آرامی شیر را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و به طور مداوم به هم زدن ادامه داده تا به غلظت یکنواختی برسد. در صورت تمایل میتوانید در این مرحله کمی پنیر پیتزا یا پارمزان به سس اضافه کنید.
- یک ظرف مناسب مستطیل شکلی نسوز با ارتفاع کم انتخاب کرده و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. سیبزمینیهای پخته شده و سرخ شده را کف ظرف بچینید به طوری که کاملا کف ظرف را بپوشانند.
- مخلوط مرغ و قارچ و پنیر را روی سیبزمینیها بریزید تا به طور کامل ظرف را پر کند.
- روی گراتن مرغ را با سس بشامل بپوشانید. با کمک یک قاشق مواد را کمی جابهجا کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود.
- سپس مابقی پنیر پیتزا را روی ظرف بریزید.
- گراتن مرغ و سیب زمینی را در فر که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم شود، قرار دهید تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی آن طلایی رنگ شود. برای تزیین گراتن مرغ میتوانید از گوجه گیلاسی، فلفل دلمهای رنگی، انواع سس یا برگ سبزیجات تازه استفاده کنید.
- نوش جان
ارسال دیدگاه