طرز پخت کباب مالای هندی مرغ با طعم بی نظیر

دوشنبه 16 تیر 1399 آشپزی

مواد لازم برای تهیه کباب مالای:

●سینه مرغ 500 گرم

● 20 گرم  زنجبیل رنده شده

●1 قاشق غذاخوری پودر گیشنیز

● 2 عدد سیر له شده یا رنده شده

● 1/2قاشق چایخوری پودر زیره سبز

● 2 قاشق غذا خوری ماست

●لیموی تازه یا آبلیمو به میزان لازم

● 2 عدد فلفل تند ساطوری

●1/2قاشق چایخوری فلفل سیاه

●خانه ترش 2 قاشق غذاخوری

●2 قاشق غداخوری گشنیز یا جعفری تازه ساطوری شده

●روغن زیتون 50 گرم

●نمک و روغن به مقدار لازم

●روغن به میزان لازم

کباب مالای هندی

 

طرز تهیه کباب مالای هندی :

1: پوست زنجبیل را بگیرید. و با رنده ریز آن را رنده کنید.

2:سیر را پوست بگیرید و آن را خرد کنید و به زنجبیل رنده شده اضافه کنید.

3:گشنیز را هم خرد کنید و به زنجبیل و سیر اضافه کنید

4:فلفل چیلی را هم خرد کنید و به مواد بیافزایید.

ترکیب سبزیجات را فعلا کنار بگذارید.

5: سینه مرغ ها را روی تخته  به یک شکل برش دهید(مکعب 2 سانتی )

6:تابه را کمی داغ کنید و پودر زیره سبز و پودر گشنیز را کمی در آن تفت بدهید این کار باعث می شود  عطر این ادویه ها دو چندان می شود

7:اکنون مرغ های برش خورده را به سبزیجاتی که از قبل آماده کردید اضافه کنید.

8:فلفل ، نمک ، ماست همزده و در نهایت خامه ترش را به آن اضافه میکنیم.ادویه های تفت داده شده را هم به آن اضافه میکنیم.

9:آب لیمو تازه را هم اضافه میکنیم، مواد را خوب هم میزنیم.

به مدت 30 تا چهل دقیقه بگذارید تا مرغ در این مواد استراحت کند و طعم دار شود.

سیخ های چوبی را از قبل در آب خیس کنید و مرغ ها را به سیخ بزنید.  این کباب را هم میتوان رو منقل درست کرد و هم در تابه گریل با روغن بسیار کم کباب کنید.تابه گریل را روی حرارت کم بگذارید تا گرم شود.مقدار  بسیار کمی روغن در تابه گریل ریخته وسیخ های مرغ را درون تابه گریل میگذارم تا پخته شود.توجه داشته باشید که هر دو طرف مرغ را باید در تابه زیر و رو کنید تا خوب بپزد.کباب را با قارچ و گشنیز تفت داده شده تزیین کنید

نوش جان

 

غذاهای سنتی شیراز

معروف ترین غذاهای سنتی شیراز

طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و لعابدار

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا