طرز تهیه مربای گیلاس خوشمزه و لعابدار

شنبه 14 تیر 1399 آشپزی
برای تهیه مربای گیلاس ، گیلاس ها را تمیز و برگ های آن را جدا کنید و بشویید و هسته های آن را   با کمک هسته گیر یا چاقو خارج کنید. مربای گیلاس بسیار خوشمزه و لعابدار است .هم به عنوان صبحانه استفاده می سود و هم برای تزیین کیک و شیرینی .

مواد لازم برای تهیه مربای گیلاس

  • گیلاس قرمز یا سیاه :1 کیلوگرم
  • شکر: 7 لیوان
  • اسانس وانیل :چند قطر
  • آبلیمو یا جوهر لیمو با اندازه لازم

طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس ها ی رسیده را تمیز کنید و برگ هایش را جدا کنید و بعد با چاقو یا هسته گیر هسته های گیلاس را بیرون بیاورید

۱:لابه لای گیلاس  شکر بریزید و به مدت 12تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود و گیلاس ها آب بیندازند.

2:گیلاس ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گیلاس ها بجوشند.

3:هنگام جوشیدن مربا روی آن کف مینشیند که بهتر است آنها را از روی مربا بردارید تا رنگ مربا براق تر شود.

پس از اینکه مربا غلیظ شد به آن وانیل را اضافه کنید و بعد حرارت زیر مربا را خاموش کنید.

اجازه دهید تا مربا کاملا خنک شود.سپس آن را داخل شیشه یا ظرف تمیز و خشک بیزید و در یخچال نگهداری کنید.

مربای گیلاس

  • اگر شکر شما کم باشد و یا مربا قوام نیامده باشد و یا کاملا پخته نشده باشد مربا کپک خواهد زد.
  • اگر هم شیره مربا بیش از حد بجوشد و یا شیرینی اش کم باشد مربا شکرک خواهد زد و برای رفع این مشکل باید داخل مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو بریزید و بگذارید تا جوش بزند .
  • برای اینکه از میزان قوام مربا اطمینان پیدا کنید باید مقداری از شربت را در قاشقی بریزید و اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق به پایین نریخت یعنی شربت قوام کافی را بدست آورده است.

طرز پخت کباب مالای هندی مرغ با طعم بی نظیر

روشهای مختلف خشک کردن موز

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا