کباب دیگی

چهارشنبه 24 آذر 1400 آشپزی
کباب دیگی

کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.


زمان آماده سازی:
10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

سطح دشواری: متوسط

مقدار سرو: برای 5 نفر

مواد لازم کباب دیگی :

  • گوشت سردست گوساله: 500 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفندی: 200 گرم
  • پیاز (چرخ شده): 200 گرم
  • روغن: یک پیمانه کوچک
  • نمک: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپ خوری
 کباب دیگی

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال نگهدارید.

2. سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را گرفته به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.

3. پیاز و گوشت را مخلوط کرده و فلفل سیاه پودر شده، زعفران و تخم مرغ را اضافه کرده و 32 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.

4. سپس کف تابه را با روغن کمی چرب کرده گوشت را در تابه به قطر نیم سانت تا یک بند انگشت پهن کنید، بعد آن را با کفگیر چوبی حالت بدهید و برش دهید تا برش ها به شکل کباب سیخی در آیند. دقت داشته باشید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا روی کباب شما برشته شود و مغز آن خام بماند و یا نباید حرارت اینقدر کم باشد که کباب شما آب بیندازد.

کباب دیگی

کباب دیگی

توصیه و نکات:

1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

2. آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را 2 ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید.

جایگزین های احتمالی:

در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.

 

بنافی پارفه

دسر باماست یونانی

دسر باماست یونانی

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا