طرز تهیه کارامل

چهارشنبه 5 آبان 1400 آشپزی
طرز تهیه کارامل

این طرز تهیه کارامل ، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • 1.5 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی)
  • 1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
  • 2/3 پیمانه (140 گرم) شکر قهوه ای
  • 1/3 پیمانه کورن سیروپ
  • 1.5 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
  • 1.5 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
  • 1 قاشق غذاخوری (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده

طرز تهیه کارامل:

داخل یه قالب مربع شکل 8 اینچی (20 سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.

داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد.

بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید

به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون.

کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسید.

بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.

بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.

با این مقدار مواد 64 تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.

زیتون

طرز تهیه چورک زیتون - آشپزی

سرکه

طرز تهیه سرکه میوه خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا