طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

یکشنبه 4 شهریور 1397 آشپزی
طرز تهیه مرحله به مرحله مربای تمشک

الان فصل تمشکه و تو جاده های شمال که بریم پشت سر هم دستفروشایی هستن که تمشک های وحشی خوشمزه و خوشرنگ رو چیدن و میفروشن. اگه ازشون تمشک خریدین به نظرم یکی از بهترین گزینه ها درست کردن یه مربای خوشمزه با اوناست.

 

مواد لازم 

  • ۵۰۰ گرم تمشک
  • ۵۰۰ گرم شکر
  • ۱ لیوان آب

مراحل تهیه

1. برای تهیه این مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر رو داخل یه قابلمه بریزیم و همشون بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل بشه.

2. حالا اجازه میدیم تا آب جوش بیاد همین که یکی دو تا قل زد کافیه.

3. بعد تمشک هامون رو داخل آب در حال جوشیدن میریزیم و اجازه میدیم حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع با هم بجوشن.

4. در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادن و نرم شدن.

5. حالا مخلوطمون رو از صافی رد میکنیم تا تمشک ها از آبشون جدا بشن.

6. به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود ۱/۴ الی ۱/۳ لیوان از آبشون رو اضافه میکنیم.

7. حالا مواد رو داخل مخلوط کنیم میریزیم.

8. مخلوط کن رو چند پالس میزنیم تا تمشک هامون کاملا له بشن و یه مخلوط لطیف و کرمی شکل بدست بیاد.

9. به همین راحتی مارمالادمون حاضره فقط باید داخل یه ظرف در دار بریزیمش و وقتی کاملا سرد شد درش رو ببندیم و داخل یخچال نگهداریش کنیم …

آموزش مرحله به مرحله تهیه مربای تمشک

منبع:برترین ها
دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

دستور پخت کیک مرغ و تزئین آن

دستور پخت دمپخت کلم کازرونی

دستور پخت دمپخت کلم کازرونی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا