طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید

پنج‌شنبه 4 شهریور 1400 آشپزی

مافین ها همیشه جزو شیرینی های پرطرفدار محسوب می شوند، در این مطلب هم طرز تهیه مافین گردو و شکلات سفید را برای شما آموزش داده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کره نرم 185 گرم
  • شکر قهوه‌ای 100 گرم
  • زرده تخم مرغ2 عدد
  • اسانس وانیل1 قاشق چایخوری
  • آرد 200 گرم
  • پودرکاکائو 25 گرم
  • سفیدة تخم مرغ همزده 2 عدد
  • گردوی ریز خرد کرده 100 گرم
  • مارمالاد (به دلخواه) برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم رویه:

  • کره نرم  2 قاشق سوپخوری
  • شکلات سفید خرد کرده  150 گرم

طرز تهیه:

کره و شکر قهوه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.حالا مخلوط الک کرده آرد و پودر کاکائو را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید، آن را به شکل توپ درآورید و در مرکزش حفره‌ای ایجاد نمائید. اینک توپ‌های خمیری را ابتدا در سفیده تخم‌مرغ و سپس در گردو بغلتانید و در کپسول‌های کوچک مافین قرار دهید.

آن‌گاه کپسول‌های پر کرده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. حالا مافین‌ها را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه بپزید.همینکه ‌مافین‌ها خنک شدند، حفره وسط آن‌ها را با مواد رویه پر کنید و با مارمالاد بیارائید.

طرز تهیه مواد رویه:

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش (بن ماری) آب کنید.

طرز تهیه اردور ماست و نعنا

طرز تهیه پیراشکی مرغ و جوجه کباب پنیری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا